Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Akár hideget, akár szép időt hoz a húsvét, Hajdúszoboszlón kellemes élményekkel gazdagodhat!

A mindennapok feladatai és kihívásai mindenkit elfárasztanak. Alig várjuk, hogy jöjjön egy kis lazítós időszak, és kicsit kikapcsolódhassunk azokkal, akiket szeretünk. Az ünnepi időszak is unalmassá tud sajnos válni, ha sosem törjük meg a hosszú évek rutinját. Ha szeretné az idei húsvétot kicsit máshogyan eltölteni, mint az eddigieket, pihenjen a tavaszi ünnepi időszakban az Aranyapartmanban!

Szállásunk Hajdúszoboszló központjához közeli, de csendes részén helyezkedik el. Akár városi nyüzsgésre, akár csendes pihenésre vágyik, apartmanunk ideális választás az egész családnak!

Hajdúszoboszló városáról elsőre majdnem mindenkinek a fürdője jut eszébe.

És ez nagyon is jól van így.

A szállásunktól néhány percre található Aqua Palace a szeszélyes tavaszi időjárási körülmények között is tökéletes feltöltődést kínál.

A gyerekek tökéletesen fogják érezni magukat a direkt számukra kialakított medencékben és vízi játékok között. A fiatalok sem fognak unatkozni: az élménymedencék és csúszdák nekik is rengeteg élményt kínálnak. Az idősebb korosztály pedig szívesen veszi igénybe a fürdő professzionális egészségügyi szolgáltatásait a gyógyvizektől kezdve az orvosi masszázsokon át egészen az iszapkezelésig, vagy akár a hidro-balneoterápiás kezelésekig.

Az ünnepi hangulat persze itt, Hajdúszoboszló városában is megtalálja Önt. Ha nem elmenekülni szeretne, csak kicsit máshogyan ünnepelni, mutatunk két jó programot!

Húsvéti készülődés

Ha szereti ezt az ünnepet, tapasztalni fogja, hogy hangulata szállásunkat és városunkat is átjárja. A gyerekek pedig különösen szeretnek az ünnep szimbólumaival foglalkozni. Ezek akár életre szóló élményeket jelenthetnek a pancsolás örömei mellett.

Ezekből nem marad ki akkor sem, ha elutazik! Március 29-én az Aranyapartman szálláshely közelében található Kulturális Központban kézműves foglalkozás várja a kicsiket, hogy így készülhessenek legnagyobb tavaszi ünnepünkre!

A húsvét a Hungarospaban is várja a családokat!

Ha nem is otthonában tölti az ünnepeket, hanem hajdúszoboszlói szállásunkon pihen, a közeli élményfürdő húsvétkor is várja a kicsiket és a nagyokat!

A gyerekeket április 1-jén vasárnap a Forgórózsa Táncegyüttes fogja szórakoztatni. És persze várja őket a már megszokott Miki-Minnie Party Aqua Palace élményvilág! A felnőtt korosztály pedig este nyolctól tízig élvezheti a habpartit a fürdőben, persze zenei kísérettel!

Kapcsolódjon ki idén különleges módon! Foglalja le szállását a hajdúszoboszlói Aranyapartmanban még ma!