Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Az Arany Apartmanban ősszel is jó pihenni!

Lassan végére érünk a nyárnak. Rövidülnek a nappalok, kezdődik az iskola, elfogynak a szabadságok. Egy-két napra azonban ilyenkor is érdemes beiktatni egy kis pihenést! Hiszen nem csak a kánikula idején, de ilyenkor is fel lehet töltődni, kikapcsolni a hétköznapok rutinjából és új élményeket szerezni.

Hajdúszoboszlón a fürdőzés mellett számtalan érdekes helyet találhatunk, ahol jól tudja érezni magát a család apraja-nagyja. Kényelmes apartmanjainkban pedig tökéletes ki tudja pihenni magát a sok-sok élmény után, amit városunk tud nyújtani Önnek és családjának.

Hajdúszoboszló elsősorban gyógyvizéről és modern fürdő-komplexumáról ismert. Ha hozzánk látogat, mindenképpen érdemes legalább egy-egy napot beiktatni, amikor megismerkedik fürdőnkkel. Emellett viszont több izgalmas programot is tudunk ajánlani, amik a még meleg, de már nem kánikula-szerűen forró napokon igazi kikapcsolódást jelentenek!

A hajdúszoboszlói Nordic Walking

Akár a népszerű botos séta, akár a kocogás vagy futás szerelmesei vagyunk, a természetvédelmi környezetben kijelölt útvonalat érdekesnek fogjuk találni. A hajdúszoboszlói reptér által kijelölt futóterület több, mint négy kilométer hosszú. Ami a gyönyörű táj mellett különlegesség teszi az az, hogy a szervezők vidám és vicces táblákkal buzdítják a sportolókat a kitartásra.

Gokartozás a reptéren

A gokartot az is kipróbálhatja, akinek nincs jogosítványa! Az Arany Apartman szálláshelytől pár percre található csak a repülőtér, ahol a háromszáz méter hosszú gokart pálya található. A modern, figyelő monitorokkal és az esti órákra fényszórókkal kivilágított pálya nem csak a versen izgalmát, de közösségi élményt is nyújt a száguldás szerelmeseinek.

Ha szeptember, akkor Bioétel- és Borfesztivál!

A hagyományos gasztrokulturális rendezvényen a helyben készült, bio alapanyagú ételeké és a kiváló magyar boroké a főszerep! A háromnapos programon finom borokat és kizárólag bio alapanyagból készült finomságokat kóstolhatunk. A szórakozásról pedig népzenei bemutatókkal és koncertekkel gondoskodnak a szervezők. Szeptember 13-án Kasza Tibi, 15-én pedig Cimbaliband és Zséda lesznek a fellépők.

Várunk mindenkit ősszel is szeretettel városunkban, Hajdúszoboszlón, és szállásunkon, az Arany Apartmanban!