Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Benne vagyunk a fesztivál-szezonban!

Itt a nyár, és megérkezett a nagy csobbanások és a jó koncertek időszaka. Mind a fürdőzés, mind a kedvenc zenéinkre történő tombolás hozzátartozik a vakáció élményéhez. És miért kellene a kettő között választani? A hajdúszoboszlói strandon egy időben mind a kettőben részünk lehet!

Hajdúszoboszló városa klasszikusan a gyógyvizéről és modern fürdőjéről híres. Az Arany apartman szállástól pár perc sétára található fürdő komplexumban minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódást.

A nyári hőségben igazi élményt nyújt a hajdúszoboszlói strand: nemcsak élménymedencéivel és csúszdáival, de koncertjeivel is.

Szeretné, ha egy helyen élvezhetné a hűsítő víz nyújtotta felüdülést és egy profi koncert extatikus hatását is? 

Látogassa meg júliusban Hajdúszoboszló városát, és foglaljon szállást az Arany apartmanban még ma!

Július Hajdúszoboszlón: vízi élmények és zenés programok egy helyen

A hajdúszoboszlói strandon júliusban minden szombaton híres magyar sztárok szórakoztatják a fürdővendégeket! A koncertek délután négykor kezdődnek, és minden héten más hírességgel találkozhatunk!

Július 1: Muri Enikő

A musicalszínésznő az X-faktor 2. évadának második helyezettje volt. Ami azt is jelenti, hogy a legjobb női hang is egyben! És valóban: ragyogó hangját nemcsak a tehetségkutató versenyben, de a budapesti Operettszínházban is megmutatta. Jelenleg a Sugarloaf együttes énekese.

Július 8: Bereczki Zoltán

A hónap második szombatján fog fellépni a sokoldalú magyar előadóművész a strand színpadán. Bereczki Zoltán amellett, hogy EMeRTon-díjas magyar színész, profi énekes és sikeres zenei producer is.

Július 15: Nagy Adri

Szintén egy tehetségkutatón ismerhette meg az ország: a Megasztár 6-ban bejutott a döntőbe, és a hetedik helyen végzett. A szappanopera-rajongók a „Jóban Rosszban” című sorozatban találkozhatnak vele minden hétköznap – és persze akkor, ha eljönnek a koncertre!

További „strandolós” zenei programok

Vasárnaponként (július 2-án, 9-én és 16-án) zenés-táncos animáció várja az érdeklődőket; péntek és szombat esténként pedig (este kilenctől) zenés fürdőzésen vehet részt mindenki, aki szereti!

Foglaljon szállást még ma a családbarát Arany apartmanban, ami csak pár perc sétára található a hajdúszoboszlói strandtól!