Az Arany Apartmanban ősszel is jó pihenni!

Az Arany Apartmanban ősszel is jó pihenni!

Lassan végére érünk a nyárnak. Rövidülnek a nappalok, kezdődik az iskola, elfogynak a szabadságok. Egy-két napra azonban ilyenkor is érdemes beiktatni egy kis pihenést! Hiszen nem csak a kánikula idején, de ilyenkor is fel lehet töltődni, kikapcsolni a hétköznapok rutinjából és új élményeket szerezni.

Hajdúszoboszlón a fürdőzés mellett számtalan érdekes helyet találhatunk, ahol jól tudja érezni magát a család apraja-nagyja. Kényelmes apartmanjainkban pedig tökéletes ki tudja pihenni magát a sok-sok élmény után, amit városunk tud nyújtani Önnek és családjának.

Hajdúszoboszló elsősorban gyógyvizéről és modern fürdő-komplexumáról ismert. Ha hozzánk látogat, mindenképpen érdemes legalább egy-egy napot beiktatni, amikor megismerkedik fürdőnkkel. Emellett viszont több izgalmas programot is tudunk ajánlani, amik a még meleg, de már nem kánikula-szerűen forró napokon igazi kikapcsolódást jelentenek!

A hajdúszoboszlói Nordic Walking

Akár a népszerű botos séta, akár a kocogás vagy futás szerelmesei vagyunk, a természetvédelmi környezetben kijelölt útvonalat érdekesnek fogjuk találni. A hajdúszoboszlói reptér által kijelölt futóterület több, mint négy kilométer hosszú. Ami a gyönyörű táj mellett különlegesség teszi az az, hogy a szervezők vidám és vicces táblákkal buzdítják a sportolókat a kitartásra.

Gokartozás a reptéren

A gokartot az is kipróbálhatja, akinek nincs jogosítványa! Az Arany Apartman szálláshelytől pár percre található csak a repülőtér, ahol a háromszáz méter hosszú gokart pálya található. A modern, figyelő monitorokkal és az esti órákra fényszórókkal kivilágított pálya nem csak a versen izgalmát, de közösségi élményt is nyújt a száguldás szerelmeseinek.

Ha szeptember, akkor Bioétel- és Borfesztivál!

A hagyományos gasztrokulturális rendezvényen a helyben készült, bio alapanyagú ételeké és a kiváló magyar boroké a főszerep! A háromnapos programon finom borokat és kizárólag bio alapanyagból készült finomságokat kóstolhatunk. A szórakozásról pedig népzenei bemutatókkal és koncertekkel gondoskodnak a szervezők. Szeptember 13-án Kasza Tibi, 15-én pedig Cimbaliband és Zséda lesznek a fellépők.

Várunk mindenkit ősszel is szeretettel városunkban, Hajdúszoboszlón, és szállásunkon, az Arany Apartmanban!

Elérhetőségeink

4200 Hajdúszoboszló, Arany János u. 22.

+36302629450

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo
 

Készítette:Honlapépítők