Halloween party, Márton-napi libalakoma, Rock koncertek Hajdúszoboszlón

Pihenjen az Aranyapartmanban és mulasson jól szállásától nem messze  - az őszi hónapokban is!

Nemcsak nyáron, de az év többi részében is jó megtalálni a kikapcsolódás helyét. Hajdúszoboszló városát mindenkinek bátran ajánlhatjuk. Kitűnő melegvizes fürdője a hidegben is igazi wellness élményt nyújt fiataloknak és időseknek egyaránt. Ha pedig több napra tervezzük a pihenést, a város minden évszakban gazdag különféle kulturális programokban. 

Késő ősszel, a tél elején is igazodnak Hajdúszoboszló városának redezvényei az aktuális ünnepekhez. Ezek közül a két legismertebb a Halloween és a Márton-nap. Az Aranyapartman szállástól nem kell messzire mennie, ha tartalmas bulikat keres!

Halloween party gyerekeknek

A legkisebbek szeretnek szerepet játszani. Más bőrébe bújni és egymást ijesztgetni mindenkinek vicces élmény. Október 28-án a őket várja a Kulturális Központ jelmezversennyel. A legszebb töklámpás tulajdonosa is díjat kap, sőt, egyéb izgalmak is várnak rájuk! Az ingyenes rendezvényen arcfestés, kézműves játszóház, kvíz kaszinó és egyéb élmények is meglepetést okozhatnak.

Márton-napi libalakoma

Ha két héttel későbbi időpontban szeretnénk egy hosszú hétvégét pihenéssel tölteni, az Aranyapartman ekkor is kiváló szálláslehetőség. Ekkor három napi torkoskodás is vár minket a városban. Márton-nap alkalmából libából készült finomságok és finom újbor vár mindenkit Hajdúszoboszlón, november 10 és 12 között. Zenés programok is lesznek bőven, érdemes kipróbálni!

Koncertek novemberben

A Rock Cafe a hideg ellenére sem a téli álomról szól! Itt minden évszakban zajlik az élet. Ha nemcsak a meleg víz, de a forró hangulat is vonzó az Ön számára, a fürdő után mindenképpen érdemes beugrani egy hangos koncertre!

November 4-én a Rózsaszín Pitbull és az Éhenkórászok közös turnéjának állomása Hajdúszoboszló.

November 25-én pedig a Hollywood Rose fog fergeteges bulit adni a Rock Cafe-ban. Ne hagyja ki, bulizzon velünk!

Igazítsa őszi pihenését az Ön számára ideális hajdúszoboszlói programhoz! Ha közeli szállást keres, jöjjön el az Aranyaparmartmanba! Itt minden fáradalmat tökéletesen kipihenhet.

Elérhetőségeink

4200 Hajdúszoboszló, Arany János u. 22.

+36302629450

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo
 

Készítette:Honlapépítők