Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Így hozd vissza a gyerekkorodat egy nyaraláson!

Vajon mi az a varázs, amitől egy gyerekkori nyaralás emlékeit idézve a nosztalgia fog el téged? Amit szeretnél átadni a gyerekeidnek? Ha nyaralásról van szó, akkor csak álmodozol róla, de a „régi szép idők elmúltak”. És most már csak a zsúfolt és stresszes nyaralások vannak terítéken. Van egy jó hírünk: nálunk átélheted újra a varázst.

„Amikor én még gyerek voltam…” – sóhajtasz évről évre a nyaralási szezon előtt. Valahogy egészen más volt akkor a világ.

A nyaralás nem a túlzsúfolt szállodák szűk falai közt zajlott le. Helyette iskolai nyári táborokban vettél részt, ahol vadregényes természeti tájak közt kirándultál a barátokkal.

Ahol változatos történelmi emlékeket látogattatok meg, és használtátok fel azt a tanuláshoz.  Az erdei és iskolai nyári táborokban számtalan sportolási lehetőség várt jó és rossz időre is egyaránt.

A madármegfigyelés során több száz madárfajjal ismerkedhettél meg, és változatos gyalogtúrákon vettél részt vagy kerékpáros barangolásokban volt részed. A tikkasztó hőségben pedig élvezted a víz közelségét.

A nagyi házi kosztjáról már nem is beszélve.

És ne felejtsd el azt, ami igazán boldoggá tett téged!

A szabadban lenni és enni, erre a biztos befutó kombináció a bográcsozás adta meg a lehetőséget.

Mit szólnál hozzá, ha a gyermekkorod igazi élménydús nyaralását most ismét átélhetnéd Hajdúszoboszlón, annak minden fontos és nélkülözhetetlen elemével?

De hogyan adhatja meg neked ezt egy hajdúszoboszlói szállás?

Apartmanunk biztosítja neked mindazt, amit egy szálloda egészen biztosan nem.

Mi biztosítjuk neked gyermekkorod kalandjait

Hajdúszoboszló az igazi kalandorok úti célja. Ha bírod a kilométerek számát, és a biciklizés is a régen hanyagolt testmozgások között van nálad; egy kiadós kerékpártúrával ismét felelevenítheted a Hortobágyi Vadasparkban.

A különféle izgalmakat sem fogod a Hortobágyon nélkülözni: vadállat- és meteorles netán csillagászati bemutató vagy gyalogtúra? Garantáltan nem fogsz unatkozni. A tájjellegű ételekkel pedig felelevenítheted gyermekkorod vidéki nyaralásainak ínyenc élményeit.

A Nemzeti Park augusztusban minden héten hajnali madarászprogramot szervez a Hortobágyi-halastavak környékén. A kora reggeli órákban megélénkült madárvilág visszahozza az erdei táborok emlékeit.

Biztosítjuk a családbarát szálláshelyet

Apartmanunk Hajdúszoboszló központjában, a gyógyfürdő bejáratától 400 méterre található, ahol a 2 személyes Studiótól a 6 személyes luxus apartmanig bármely megoldást választhatod a kényelmes és a nyaralás nyugodt perceit maximálisan biztosító szálláshelynek.

Légkondival ellátott tágas élettér vár, egy csendes kis zúg.

Megszervezzük a gyerekkori élmények átélését

Számos programlehetőséggel látunk el, rendszeresen kirándulásokat szervezünk Erdélybe. Az Aquapark csúszdaparadicsoma, a víz közelsége, a tengerparti hangulat; a családi élményfürdő, a híres Gyógyfürdő gyógyító hatása és a kulturális programok pedig biztosítják neked a programdús, mégis pihentető perceket.

Nem vagyunk ünneprontók

Mikor érezted magad gyermekkorodban egy nyaraláson a legjobban? Amikor nem kellett arra figyelned, hogy mit látnak vagy szólnak mások. Amikor önfeledten játszhattál, és nem kellett a reggeliző asztalnál arra figyelni, hogy „összeszedett légy”.

Apartmanjainkban akár pizsamában is elfogyaszthatod a reggelidet. A gyerekeknek külön örülünk, ezt az apartmanok felszereltségében is tapasztalni fogod.

És amit már biztosan nem kapsz meg egyetlen „tipikus nyaraláson” sem manapság…

A kalandozások, túrák, élménydús programok után, a nyári estéken a legjobb kikapcsolódás a szabadban elfogyasztott vacsora. Egy szállodában azonban esélyed sincs erre.  Apartmanunk viszont fedett bográcsozási lehetőséget kínál. Hiszen nincs nyár, bográcsozás nélkül!

Nos, hogy döntöttél? Maradsz a minden évben megszokott, fárasztó nyaralás mellett. Vagy megadod a lehetőséget nekünk arra, hogy gyermekkorod igazi nyarát visszaadhassuk neked egy rövid időre?

Foglalj szállást már most! Akár az előszezoni időszakra.

A „nyár” hamarosan hivatalosan is kezdetét veszi Hajdúszoboszlón. A Hungarospa Strandnyitója 2016. április 30.-án nyári szezonnyitó bulival vár, a Hungarosparty strandnyitó rendezvényén. Magyar popsztárok és tűzijáték várnak majd téged.

Nyaralj az otthon kényelmével és a gyerekkori élményekkel; Hajdúszoboszló szálláslehetőségei közül az apartmant választva. Mert visszakapsz egy részt a gyermekkorodból.