Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Búcsúztassátok a nyarat nálunk: a hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivállal!

Itt van az ősz, itt van újra…A fürdőruhát és rövidnadrágot lassan felváltja a kardigán, és a gyerekek révén szorgalmasan hazahordott házifeladatok tömkelege. Ne zárjátok még palackba az élményeket egy évre! Ősz ide vagy oda, Hajdúszoboszló nem spórol az élményekkel ősszel sem.

Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye a Bioétel- és Borfesztivál vár benneteket a hajdúszoboszlói fesztiváltéren három napon keresztül 2015. szeptember 11-13.-ig, ahol a bio és bor összeforr.

A rendezvény második napján kísérőrendezvényként országos régiségvásárral egybekötve fesztiválozhattok. Búcsúztassátok a nyarat nálunk, méghozzá ingyenes fesztivál keretében!

A nyári élményekből sosem elég. A vénasszonyok nyara pedig ideális időszak, hogy „kapaszkodjunk kicsit még a nyárba”! Töltsetek el pár napot nálunk nyárbúcsúztatóként egy élményekben gazdag fesztiválozás keretében!

Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvénye a Bioétel- és Borfesztivál, ahol a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességekkel és a kiváló magyar pincészetek boraival találkozhattok! A fesztivál ingyenes, így csak a költőpénzre kell gondolnotok!

Bio, bio, bio

Itt nem fogtok adalékanyagokat, nátriumgluatmátot találni; ellenben a vendéglátók pultjainál számos bio húsból és bio élelmiszerekből készült ételeket kóstolhattok meg.

Ízek és illatok – Bio és a bor párosa

Egy jó borkóstoló felejthetetlen élményt nyújthat ízek és illatok tekintetében! Borozzatok velünk, látogassatok el a Bio- és Borfesztiválra, ahol a bioételek ízét még intenzívebbé tehetitek a kiváló ételek kísérőjével: az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borokkal. A borpavilonok választéka a borkedvelők igazi Kánaánja.

A háromnapos rendezvényen a gyerekek sem fognak unatkozni: népzenei és néptáncbemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek műsorai szórakoztatják majd őket. A Crux Alba Hagyományőrző Egyesület által bemutatott középkori csatajelenet vagy a Debreceni Másik Gyermekszínház előadása a mesemondó szolga, az Aranygöröngy, a Csodapatika és a többiek…  c. előadása biztosan le fogja kötni őket! Kézműves és kreatív gyermekfoglalkozások széles választéka vár benneteket!

Mi fán terem a bio?

A bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok kiegészítéseképpen megismerhetitek a bio életforma előnyeit.  Korabeli látványkonyha és főzőverseny pedig az étvágyatokat fogja meghozni!

A régiségvásárt se hagyjátok ki!

Nem szeretnétek üres kézzel távozni a fesztiválról? Kéne valami szuvenír otthonra? Ami feldobja a nappalit, vagy a konyhát; egy igazi különleges könyvdarabra vadásztok már rég? Sok-sok érdekes régiség közül válogathattok a régiségvásáron; a kínálatban megtalálhatóak könyvek, festmények, régi használati tárgyak és még sok más érdekesség. Az igazi kincsvadászat itt kezdődik igazán!

Na de hol szálljatok meg?

Egy nyárbúcsúztató fesztivál igazi családi program. Élménydús és kalandokban gazdag programsorozat. Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy a nyár búcsúztatását egy szállodában megszállva kellene kivitelezni? Apartmanunk tágas élettere, és családias jellege az igazi nyaralás alapérzésével vár benneteket! Ha a nyaralás amúgy is költséges volt idén nyáron, apartmanunk kedvező árai igazán nem fognak visszatartani benneteket egy kis utónyaralástól!

A szüreti időszakra terveznétek egy kis pihenést? A szoboszlói Szüreti Mulatság gasztronómiai fesztivál is a küszöbön van lassan, kiváló programokkal és gasztronómiai kínálattal vár benneteket október 23-25 között Hajdúszoboszlón.

Még csapjatok le rá ma!