Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Egy kihagyhatatlan nyári program Hajdúszoboszlón

Felszabadít, boldoggá tesz, és fenomenális hatással van rád. A pulzusod megugrik, a szíved beköltözik a torkodba, és a gyomrod görcsbe rándul hirtelen. A nyár kihagyhatatlan programjai a fesztiválok és koncertek ilyen hatással vannak rád is?

2016 nyarán Hajdúszoboszló sem nélkülözi a jobbnál jobb programokat. Íme, 3 kihagyhatatlan koncert, amin neked is tombolnod kell; és egy megoldás, ami még különlegesebbé teheti az eseményt.

Ülsz az irodában, miközben munkatársad épp a nyaralásáról posztolja a frissnél frissebb képeket a Facebookra.

Akaratlanul is, de hihetetlen irigység fog el téged. Mert már megint el fog telni egy nyár, és szinte semmit nem csináltál igazán. Alig várod azt a néhány napot, amit te is szabival tölthetsz. Netán egy-két helyi koncertre kinézel majd valamelyik este, a munka után.

Nem volt még elég az eseménytelen nyarakból?

A gyors megoldásokkal nem tudsz igazán kikapcsolni. Nem tudod magad kipihenni.

És azt a hangulatot sem kapod vissza, amit egy igazi nyári koncert megadhatna neked. Kimarad a koncert előtti várakozás hangulata is. Az igazán emlékezetes koncert hangulatának megteremtésénél már az is sokat segít, ha néhány órás utazás van előtte. Főleg, ha barátokkal utazol.

Egy kis ráhangolódás kell ahhoz, hogy tökéletes legyen az élmény.

Évszaktól függetlenül a legjobban várt események kétségtelenül a fesztiválok és a nyári koncertek. Azonban egy pihenéssel egybekötött bulizás adja csak meg az igazi nyári hangulatot.

Ha egy-egy koncert esetleg utazással, városnézéssel van egybekötve, akkor még különlegesebbé teheti a számodra.

De hiszen már késő ilyenkor szállást foglalni?

Habár akadnak 100 százalékos foglaltságot közelítő időszakok, egy-egy szabad hely és időszak esélye néhány napos kiruccanás esetében mindig van.

Különösen a belföldi utazók körében legnépszerűbb szálláskategóriában: az apartmanban.
Milyen előnyöket jelent a számodra, ha apartmanban szállsz meg Hajdúszoboszlón?>>>

Nincs nyár e program nélkül Hajdúszoboszlón?

Az év elején még nagy a csend mindenhol, azonban a nyár kezdetével egymásnak adogatják a kilincset és a mikrofont a jobbnál jobb koncertek.

Így van ez Hajdúszoboszlón is.

A hajdúszoboszlói strand tradicionális részén 2016-ban, júliusban és augusztusban minden szombaton 16.00 órától hazai popsztárok koncertjei várnak téged.

Az Alföld fürdővárosát kisvárosi és nyári fesztiváli hangulat jellemzi ilyenkor. Hiszen a nyári hangulat nélkülözhetetlen eleme a gasztronómiai ízek és a fürdőzés társaságában a zene. Az Alföld legismertebb fürdővárosában könnyű-, és komolyzenei koncertek is szerepelnek a nyári hónapok programkínálatában.

3 kihagyhatatlan augusztusi koncert Hajdúszoboszlón 2016-ban

Hajdúszoboszló Strand koncertek keretében hazai popsztárok lépnek fel júliusban és augusztusban a strand színpadán minden szombaton 16 órától.
Most végre színpadon láthatod kedvenceidet.

Két gyönyörű hang, két rendkívül szép és vonzó színpadi jelenség koncertje augusztusban:

2016.08.06. 16:00-tól Wolf Katival énekelheted kedvenc rádiódalaidat.
2016.08.13. 16:00-tól pedig Tolvai Reni dalait hallgathatod élőben a hajdúszoboszlói strand színpadán.
 Akinek a zenéjét szereted, imádod, és egy-egy számát mintha „neked” írták volna.

2016.08.18. 16:00-tól pedig Kowalsky meg a Vega koncert keretein belül tombolhatsz a hajdúszoboszlói szabadtéri színpadon. Akiknek a számát amúgy is betéve tudod.

Felejtsd el végre az eseménytelen és unalmas nyarakat. Hajdúszoboszló megadja neked a tökéletes nyarat: a programdús és élményekkel teli kikapcsolódást, a lazító fürdőzést, a kulturális programokat és a pénztárcabarát szálláshelyet is.

Nos, mire vársz még? Kérj információt, és foglald le a még szabad szálláshelyet!