Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Évvégi kikapcsolódás? Pihenje ki magát nálunk!

A karácsony kultúránknak olyan szerves része, mint nekünk a kezünk vagy a lábunk. Lehet, hogy nem tökéletes és néha szívesen cserélnénk mással, de nem vagyunk meg nélküle. Az évvégi ünnepek az ajándékozás mellett arról is szólnak, hogy minőségi időt töltsünk el azokkal, akiket szeretünk. Ennek legtöbbször otthonunk vagy rokonaink lakása a helyszíne – de most mutatunk egy másik lehetőséget!

Arany Apartman: a pihenés és feltöltődés helye

Ha a megszokottól eltérően szeretne ünnepelni, az Arany Apartman ideális szállás az egész családnak! Megvan a hangulata a közös sütésnek, az otthon feldíszítésének és a karácsonyfa állításnak is. Ha azonban idén valami másra vágyik, akkor csak ajánlani tudjuk hajdúszoboszlói apartmanjainkat!

Miért érdemes szállásként minket választani?

Először is azért, mert itt nem vész el a családias hangulat. Nem egy zsúfolt szálloda vékonyfalú szobájában, hanem apartmanunk tágas helyiségeiben töltheti a nyugalom perceit. Ami ebben az esetben tényleg az igazi pihenést garantálja, azok között, akikkel igazán szívesen tölti az idejét. Nem szükséges kiöltözni a reggelihez és idegeneket kerülgetni a büféasztalnál. Nálunk igazán otthon érezheti magát!

Emellett fontos érv a legtöbb család vagy pihenni szándékozó számára, hogy az apartman mint szállás igazán pénztárca-barát megoldás. Nem kell tehát spórolni az ajándékokon, és arra is marad elég pénzünk, hogy a különféle érdekes programokon részt vegyünk, amit Hajdúszoboszló városa kínál az évvégi ünnepeken. Arról nem is beszélve, hogy több lehetőségünk marad, hogy a város híres fürdőit igénybe vegyük, amit nem szabad kihagyni a hideg, téli napokon! Ráadásként karácsony napjain zenés esti habparti vár mindenkit!

Hajdúszoboszló: változatos és érdekes programok

Hajdúszoboszló városa elsősorban gyógyvizéről és a köré épülő turizmusról ismert – ezt már az iskolában is így tanultuk. Nincs is annál nagyobb élmény, mint amikor a zuhogó hóesésben átlépjük a fürdő bejáratát, és megcsapja az embert a forró pára! Aztán irány a meleg medence, ahol fiatalok és idősek egyaránt átélhetik a nyári meleg örömeit a tél közepén. Ezt, és még ennél is többet nyújt a hajdúszoboszlói élményfürdő a pancsolás szerelmeseinek.

Emellett érdekes programokkal is vár minden érdeklődőt Hajdúszoboszló városa az ünnepek alatt és az azt megelőző, adventi időszakban is. Minden a karácsonyra összpontosul ezekben a napokban: a hetente megtörténő adventi gyertyagyújtástól kezdve az ünnepváró családi délutánon át a karácsonyi koncertekig. A modern zene szerelmeseit pedig Ganxsta Zolee és a Kartel várja a Rock Cafe színpadán december 28-án.

Ha különleges ünnepekre vágyik idén, ne felejtse: Hajdúszoboszló városa és az Arany Apartman várja az egész családot!