Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Farsangi mulatság, Deák Bill koncert és Valentin-napi fürdőzés: Hajdúszoboszló februárban is bővölködik eseményekben

Hajdúszoboszló városa szinte mindenki számára ismerős. Ha máshol nem, iskolában, földrajz órán mindannyian megtanultuk, hogy országunk egyik legnagyobb és legrégebbi fürdővárosa. A modernizált, fiatalok és idősebbek igényét egyaránt kielégítő fürdő-komplexum az év minden szakában vonzza a pihenésre, megújulásra, gyógyulásra vágyókat.

A tél végi időszakban nincs is kellemesebb időtöltés, mint a melegvízben pihenni, relaxálni, játszani és szórakozni. A hajdúszoboszlói gyógy-és strandfürdő minden szempontból tökéletes választás. Szálláslehetőségként csak ajánlani tudjuk a néhány perc sétányira található apartmanunkat. Családbarát árainkkal és szolgáltatásainkkal még sosem okoztunk csalódást!

Színes programok

Két pihentető vagy aktívan izgalmas fürdőzés között is hasznosan tudjuk Hajdúszoboszló városában eltölteni az időnket. Csak néhányat ajánlunk itt színes februári programjainkból.

Deák-Bill Gyula koncert: február 9.

Hajdúszoboszló méltán ismert koncert-helyszíne, a Rock Cafe most Magyarország egyik legnagyobb blues ikonját látja vendégül. Deák Bill nemcsak az immár klasszikussá vált István, a király című rockoperában alakított felejthetetlent. Több évtizedes munkásságával beírta magát országunk zenei történelmébe.  Egyedülálló hangja és előadásmódja még oly sok év után is lenyűgöző. Ne hagyja ki!

Retro diszkó és farsang: február 10.

A jelmezek mellett a táncé lesz a főszerep a Rock Cafeban ezen az estén. A jó hangulatért Simon Laci & Dj Blöki lesz a felelős.

Valentin nap a strandon: február 14.

A szauna és a melegvíz kedvelőit ezen a napon sok kedvezménnyel várja az Aqua-Palace élményfürdő. Ünnepeljen kedvesével nálunk a szerelmesek világnapján!

A nagy Gatsby farsangi bál: február 17.

A hajdúszoboszlói Kulturális Központban fergeteges farsangi bálra kerül sor! A húszas évek hangulatában megrendezett mulatság korhű ruhába bújt vendégekre számít. Tánc-show és a Parti Casino vár mindenkit!

Pihenjen egyet az év elején Hajdúszoboszlón, és foglaljon magának szállást családias apartmanházunkban még ma!