Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Hajdúszoboszló a horgászás szerelmeseinek télen is

Kétféle ember létezik; aki tudja, hogy milyen érzés figyelni a víztükör rezdüléseit, bandukolni a vízparton és lesni a neszeket, és van, aki nem.

A horgászás szerelmeseként te is keresed a horgászás egyedi élményét egész évben nyújtani képes pihenőhelyeket? Egy kiruccanást vagy hosszabb nyaralást sem tudsz elképzelni horgászás nélkül? Jó hírünk van: Hajdúszoboszló januártól decemberig biztosítja számodra a horgászás élményét. Újabb pont a pro-kontra listádon Hajdúszoboszló mellet. 

„Horgászni mentem.”

Írod ki a cetlit a családnak, bármilyen évszakról is legyen szó, mert egyszerűen imádod. Bárhová is mész pihenni, titkon keresed a horgászás lehetőségeit. Van egy jó hírünk. Hajdúszoboszló kitűnő választás szálláshely tekintetében, hisz évszaktól függetlenül biztosítja neked a pecázás nyugodt perceit és a bőséges halállományt is.

Apartmanunkban megszállva csak néhány száz méterre leszel annak a lehetőségétől, hogy hajnalban felkelve beszívhasd a természet friss illatát.

 „Tényleg Hajdúszoboszlóra menjek pihenni?”

Minek legyek kíváncsi a „végeláthatatlan asztallapra”, Hajdúszoboszlóra? –kérdezik sokan?

Aki nem látta még Hajdúszoboszlót és környékét, az úton futkározó vadnyulakat, előbukkanó parasztházakat és terebélyes fákat, az nem látta még a föld és az ég egybeolvadását.

Olyan élményekről marad le, mint a köcsögduda kipróbálása, az ostorpattogtatás élőben történő megtekintése, vagy, hogy miként készül a búbos-kemencében a kenyérlángos. Az őszi szüreti mulatságok, a gyógyító víz, a wellness és a gasztronómiai kínálatok pedig kihagyhatatlanok. A 2010 márciusa óta működő Aqua-Palace élményfürdő, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma fürdőzéssel és sport lehetőségekkel várja a látogatókat.

Hortobágy, Európa legnagyobb területű sztyeppés, szikes pusztája pedig korántsem nevezhető unalmas helynek! Igazi belföldi szafarit nyújt neked.

De vajon milyen egyedi és kihagyhatatlan ajánlattal vár téged Hajdúszoboszló?

Horgászás Hajdúszoboszlón – télen is!

A telet mindenki hosszúnak érzi. De egy igazi horgász még annál is hosszabbnak. Hajdúszoboszló gondol a horgászás szerelmeseire is. A téli időszakban a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén biztosított a horgászás lehetősége számodra a strandon található “csónakázó tónál”.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. területén található “Csónakázó tó” 53 horgászhellyel és páratlan halállománnyal vár téged. A horgász napijegy megváltásával 2 db horgászbot használata engedélyezett. A nyitva tartásról, az árakról és a horgászás szabályairól bővebben a Hungarospa oldalán tájékozódhatsz!

Látod, Hajdúszoboszló még e tekintetben is gondol rád! Igazán kiérdemli, hogy pihenésed úti célpontja legyen.