Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Hajdúszoboszló: a tökéletes nyaralóhely! Aranyapartman: az ideális szállás – az egész családnak!

Nyakunkon a nyár, mindjárt kezdődik a vakáció! A legnagyobb fejtörést ilyenkor a gyerekek két és fél hónapos elhelyezése mellett az jelenti, hová menjen a család nyaralni. Ha van kedve pihenőidejét itthon, Magyarországon eltölteni, a lehető legjobb választás Hajdúszoboszló városa! Hogy miért? Négy pontban összeszedtük érveinket!

Fürdőváros

Ha nyári meleg és kánikula, akkor fürdőzés! Hajdúszoboszló az egyik legrégebbi fürdővárosunk. A természetes gyógyvízre épülő gyógyfürdő és a hozzá kapcsolódó egészségügyi szolgáltatások miatt világszerte ismert és kedvelt üdülőhely.

Ha gyógyulásra, regenerálódásra van szüksége, az Aranyapartman szállástól pár perce található fürdőkomplexum ideális választás! Itt az egész család jól fogja érezni magát, mert nemcsak a melegvizes fürdő, de modern aquapark is ki lett építve az elmúlt években: csúszdákkal, élményfürdőkkel, éttermekkel és rendszeres szórakoztató programokkal!

Remek kirándulóhelyek a környéken

A legismertebb kirándulóhely a Hortobágyi Nemzeti Park, de jól kiépített kerékpárutakban sincs hiány! Ha nem csak a pancsolás, de családi séta is szerepel is szerepel a gyerekek kívánságlistáján, nem fog csalódni!

Színes programok kicsiknek és nagyoknak

Hajdúszoboszló minden évszakban nyüzsgő város, de nyáron még a szokásosnál is több program vár mindenkit! Június 23-án, az év legrövidebb éjszakáján tánccal ünneplik a városban a Szent Iván éjtJúnius 28-án pedig Demjén Ferenc fog koncertet adni a Szabadtéri Színpadon. Nem fognak tehát azok sem unatkozni, akiknek nincs nyár egy kis bulizás nélkül!

Aranyapartman: tökéletes szálláshely az egész családnak

Nem véletlen, hogy az apartman mint szálláshely, egyre népszerűbb a nyaralók körében. Családias hangulatban, nyugodt környezetben töltheti el így pihenőidejét. Az Aranyapartman ráadásul Hajdúszoboszló központjában, annak csendes részén található. Így autóval, kerékpárral vagy akár gyalog is gyorsan és egyszerűen megközelíthető a strandfürdő vagy a belváros nyüzsgése.