Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Hajdúszoboszló: csobbanás, wellness, kiállítások és koncertek egész tavasszal!

Az Aranyapartman Hajdúszoboszló városának központjától pár percre található. Így bármilyen módon szeret is kikapcsolódni, érdemes nálunk szállást foglalnia! Akár az élményfürdő, akár a kulturális programok vonzzák a városba, mi mindenhez közel vagyunk!

Legtöbben szeretjük a vakációnkat komplex módon eltölteni. Nem válik unalmassá a pihenés, ha a fürdőzést szinesítjük más jellegű szórakoztató eseményekkel is. Hajdúszoboszló egész tavasszal bővölködik ilyen jellegű rendezvényekben. Amellett, hogy természetesen a víz világnapját is méltó módon megünnepeljük!

Playmobil kiállítás

Ha kiállításokban gyönyörködünk, két pihentető csobbanás között elménket is megtornáztathatjuk, fantáziánk is szárnyalhat.

Főleg, ha egy kiállítás olyan közel van a fürdőzés konkrét helyszínéhez, mint Hajdúszoboszlón febuár 13 és március 15 között! Ekkor ugyanis az Aqua Palace-ben a több mint negyven éves Playmobil játék bemutatására kerül sor!

A gyerekeknek azért élmény, mert nekik való. A felnőtteknek pedig azért, mert sosem feledjük, milyen jó volt belefeledkezni a várvédésbe a farmépítésbe vagy a kiskorunkban.

Koncertek

Az Aranyapartmantól nem messze található hajdúszoboszlói Rock Cafeban tavasszal is zajlik az élet!

Március 23-án Creedence Clearwater Reborn-CCR Tribute koncert kerül megrendezésre.

24-én pedig a legendás Nihil album megjelenésének 20. évfordulója alkalmából a Junkies Nihil 20 koncertjén lehet tombolni egy jót – a hangos zene szerelmeseinek.

Víz világnapja!

Hogyan is lehetne jobban megünnepelni éltető elemünket, ha nem egy jó kis fürdőzéssel?

A hajdúszoboszlói Aqua Palace apartman szállásunktól pár percre található. Ezen a jeles napon, március 22-én a fürdő vendégeit a szervezők ajándék ásványvízzel lepik meg. A komplexum területén fürdőtörténeti kiállításra is sor kerül.

És természetesen várják az egész családot az élménymedencék, csúszdák, kényeztető masszázsok és gyógyszolgáltatások is! Ne hagyja ki!

Nincs is jobb módja a tavaszi fáradság kipihenésének, mint egy élményekben gazdag vakáció!

Köszöntse a jó időt Hajdúszoboszlón, és foglaljon magának szállást családias apartmanházunkban még ma!