Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Hajdúszoboszló és környéke egy évszakban sem unalmas!

Járt már a Hortobágyon? Magyarország egyik nemzeti kincse alig harminc kilométerre található az Aranyapartman szállástól. Ha gyerekkori élmény köti ide, akkor ezért, ha pedig sosem járt még ott, akkor pedig pont emiatt érdemes meglátogatnia! Biztos, hogy a család apraja-nagyja jól fogja magát érezni és életre szóló élményben lesz része!

Hajdúszoboszló ugyan fürdővárosként ismert és közismert, de mind a városban, mint a környéken rengeteg egyéb program vár kicsiket és nagyokat. Ezek közül is kiemelkedik a Hortobágyi Nemzeti Park, amit tényleg senkinek sem érdemes kihagynia!

Most, hogy már itt van a jó idő, lassan elérkezik a fürdőzés időszaka is. Ha addig is pihenésre vágyik a családdal, jó szívvel tudjuk ajánlani a Hortobágyot mint kirándulóhelyet, de miért is?

Világörökségünk része

A magyar Hortobágy nemzetközi szinten is elismert, hiszen világörökségünk részét képezi. Emiatt mind nekünk, felnőtteknek mind gyermekeinknek érdemes saját szemükkel is látni, mikre lehetünk büszkék. Így nemcsak híres regényeinkből és a történelemkönyvekből fogják ők sem ismerni, de saját tapasztalatokat és élményeket is szerezhetnek a Hortobágyról. Életre szóló élmény és tapasztalat lehet nekik és nekünk is.

Ősi magyar háziállatokat láthatunk saját környezetükben

Mai rohanó világunkban sajnos pont a környezettől vagyunk nap mint nap elválasztva. Hasznos és érdekes dolog megismerkedni azokkal az állatokkal, amik nemcsak étkezéseink, de kultúránk részét is képezik. Hajdúszoboszlótól autóval nem sokat kell utazni ahhoz, hogy a Pusztai Állatparkban megismerkedhessünk az erdélyi kopasznyakú tyúkkal, a parlagi kecskével, a racka juhval, a mangalicával, a hucul lovakkal, a magyar szürkemarhával és a bivallyal.

Kulináris élmények is várnak minket!

Minden kirándulás akkor az igazi, ha egy finom étkezéssel lehet megkoronázni. Bár az Aranyapartmanban főzési lehetőség is van, mást is választhatunk! A puszta konyhájában, a vasalóban például bográcsozásra van lehetőség, amit tényleg mindenki szeretni szokott! Ha viszont ahhoz van kedvünk, betérhetünk valamelyik csárdába is, ahol a házias ételek kedvelői biztosan nem fognak csalódni!

Kiránduljon egyet a Hortobágyon! Foglalja le szállását a hajdúszoboszlói Aranyapartmanban még ma!