home 4200 Hajdúszoboszló, Arany János u. 22.
Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Az én Hajdúszoboszlóm

Hajdúszoboszlóról mindenkinek a fürdőváros képe jut eszébe, ilyen értelemben Hajdúszoboszló hosszú generációk óta fogalom. Ám a fürdéshez mindenkinek egyéni élmények kapcsolódnak, vagy ő maga, vagy közeli ismerőse már járt pihenni a városunkban, s így kipróbálta nemzetközi hírű Fürdőjét is. A fürdéshez kötődően az önfeledtség, vidám, kacagó gyerekek, szerelmes, nászutas fiatalok, együtt pihenő nagycsaládok, s gyógyulni vágyó idősebb emberek képe rajzolódik ki.

Hajdúszoboszló azonban nemcsak fürdőváros, hiszen a határában, a Petőfi Sándor által megverselt, megannyi romantikus képet őrző Alföld található. Magyar kultúránk számtalan olyan szimbóluma, mint a róna, a gémeskút, a csikós, az őshonos magyar állatok, a pásztorvilág, a pásztor ételek, a hajdúk világa, akik exportra marhát hajtottak, de ha kellett a szelíd marhákhoz szokottnál jóval bátrabban szálltak szembe az ellenséggel. Ezeket a magyarságunk alapjait adó szimbólumokat mindenkinek meg kell ismernie, hiszen identitásunk fontos részei, s erre kitűnően alkalmas egy hajdúszoboszlói nyaralás.

Hajdúszoboszló időjárása

Az ideutazónak mindig nagy esélye van arra, hogy jó időt fogjon ki. Ezen a vidéken 80-85 a nyári napok száma, amikor a hőmérséklet átlaga 25 °C. S nyáron a fürdőváros sokkal inkább emlékeztet a sok nyaraló miatt egy mediterrán város nyüzsgő hangulatára, mint sem egy alföldi városéra.

Itt egyaránt megtalálni a tengerparti hangulatot, a kulturális örökségünket, az érintetlen tájat, a csendes pihenést. Bármilyen életkorban, bárkivel érkezik hozzánk, itt mindig megtalálja életkorának, s érdeklődésének megfelelő programokat, kínálatot.

Sőt, hogy vendégeim is részesei legyenek mind annak, amit nekem jelent a város és öröksége, igényeiknek megfelelően megszervezem a sokszínű nyaralás programjait.

Hajdúszoboszló megközelíthetősége

A fürdőváros megközelíthetősége is ideális. Vasúton azért egyszerű, mert a Budapest-Debrecen fővonal mentén található. Itt megáll minden gyorsvonat, hat Inter City-járat, sőt két nemzetközi vonat is. Nyáron közvetlen vasúti összeköttetésünk van a Balatonnal. A város mellett áthaladó négyes számú főközlekedési útvonal a főváros és Hajdúszoboszló között sok kisebb-nagyobb útvonalat kapcsol össze, jó utazási feltételeket biztosítva az autóval és más járművel érkezők számára.

Autópályán érkezve a M3-as folytatásaként, az M35-ös autópálya Debrecen után közvetlenül Hajdúszoboszló előtt ér véget, így a fővárosból már közvetlenül autópályán is eljuthatnak Hajdúszoboszlóra. A távolsági autóbuszjáratok az ország különböző tájegységeit kapcsolják össze a “Csodaforrás” városával.

A helyi közlekedést a vasútállomástól a városközpontba és az üdülő negyedbe rendszeres autóbuszjáratok és taxik biztosítják kora reggeltől késő estig. 

Bárhonnan is érkezik, keresse nyugodtan az Arany Apartmant, hogy megismertessem Önökkel az én Hajdúszoboszlómat, ahol rengeteg élmény várja akár kulturális, akár gasztronómiai, akár a fürdéshez, vagy bármilyen kikapcsolódáshoz kötődően.

Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!