Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Hajdúszoboszlói reptér: különleges programok egész nyáron!

Még sosem repült, de elég bátornak érzi magát ahhoz, hogy életében legalább egyszer ebben az tapasztalatban is része legyen? Meg szeretné mutatni gyerekeinek, milyen érzés, amikor madártávlatból gyönyörködhetünk a táj szépségében? Esetleg katartikus eseményre vágyik, amik kimozdítják a hétköznapokból, és amivel szívesen dicsekszik majd később a kollégáknak? Látogasson el a hajdúszoboszlói reptérre!

Hajdúszoboszló történelmi város, és leginkább gyógyhatású, melegvizes forrásai tették híressé. Erre épül rá a helyi turizmus. Tényleg nincs is kellemesebb kikapcsolódás így nyáron egy jó fürdőzésnél, de Hajdúszoboszlón más lehetőségek is várnak kicsiket és nagyokat!

Ha már elég volt a pancsolásból, itt akkor sem fog unatkozni.

Ha Hajdúszoboszlón tölti el pihenésre szánt napjait, mindenképpen jól jár, ha az Arany Apartmanban foglal szállást. A családias közeget kedvelni szokta minden vendégünk. A csendes környék garantálja a pihenést. Az pedig, hogy a szállás Hajdúszoboszló központjában helyezkedik el, praktikus mindenkinek, aki fürdőzni szeretne vagy a város kulturális programjain kíván részt venni.

Most egy különleges, örök emléket adó élmény ajánlunk figyelmébe!

Az Arany Apartman szállástól autóval negyedórára található hajdúszoboszlói reptéren ugyanis mindenki számára elérhetők a sportrepülőtér szolgáltatásai. Szakképzett pilóták segítségével emelkedhetünk itt a magasba, és olyan kalandban lehet részünk, amit sosem fogunk elfelejteni.

Nemcsak a sétarepülésre van ám lehetőségünk! Kipróbálhatjuk, milyen érzés a magasba emelkedni hőlégballonnal vagy sárkányrepülővel. A legbátrabbak pedig bevállalhatják akár a siklóernyőzést is. Akármit is választ, biztosra veheti, hogy életre szóló élménnyel gazdagodik!

Ha szereti összekötni a tartalmas szórakozást a nyári fürdőzéssel, Hajdúszoboszló városa és az Arany Apartman szálláshely az ideális választás. Hívjon minket és foglaljon helyet még ma!