Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Hajdúszoboszlói szállásunk az ünnepek alatt is várja Önt!

Hazánkban egyetlen olyan esemény van, amire közel egy hónapig készül a család apraja és nagyja. Elmondhatjuk, hogy az év leginkább várt és legnagyobb ünnepe közeledik. A december 3-án kezdődő adventi időszak tele van izgalommal és várakozással.

Ruccanjon ki az ünnepek alatt!

Az hajdúszoboszlói Arany Apartman ideális szálláshely mindenkinek, aki vágyik egy kis környezetváltozásra. Már önmagában attól, hogy reggel nem a megszokott környezetben ébredünk, különlegessé válik a napunk. Még inkább így van ez akkor, ha egy csodálatos városban, kényelmes szálláshelyen történik mindez.

Töltödjőn fel a hidegben is!

A fagyos téli időszakban mindannyiunknak jólesik egy kis wellness és egy melegvizes fürdő. Hajdúszoboszló városa ideális helyszín a vizek szerelmesei számára. A szállástól néhány perc autóútra található élmény-és gyógyfürdő kicsiknek és nagyoknak is maradandó élményt fog nyújtani.

Az Aqua-Palace ugyanis úgy lett kialakítva, hogy a család minden tagja jól érezze magát. A gyerekeket a csúszdákon és élménymedencéken kívül minden szombaton Miky-Minnie Party várja. A zenés animáció mellett hétvégénként kézműves foglalkoztatóval is szórakoztatják a legkisebbeket.

Az idősebb korosztály tagjai a termálvíz és különféle gyógyszolgáltatások jótékony hatását élvezhetik a gyógyfürdőben. Magyarország egyik legrégibb és legpatinásabb fürdője télen igazi élményt jelent mindenkinek, aki Hajdúszoboszlóra látogat.

December 6-án városunkba látogat a Mikulás!

Az Arany Apartman ideális szálláshely mindenkinek, aki szereti az ünnepi hangulatot! Családias apartmaházunk közelében pedig több esemény is megrendezésre kerül az adventi időszakban.

Az biztos, hogy Mikulás nélkül nem telhetnek el az ünnepek. A Kulturális Központ december 6-án várja a legkisebbeket Mikulás ünnepségre. Bábszínházzal, koncerttel, Mikulással történő fotózással, kézműves játszóházzal és sok más érdekességgel tölthetik el ezt a fontos napot a legkisebbek Hajdúszoboszlón. (A programban való részvételhez előzetes regiszráció szükséges!)

Ha kikapcsolódna az ünnepek alatt, jöjjön Hajdúszoboszlóra, és foglalja le szállását még ma az Arany Apartmanban!