Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Hajdúszoboszlón színes programokkal búcsúztatjuk az őszt

Az Aranyapartman és Hajdúszoboszló városa ősszel sem ürül ki. A turizmus az egyre hűvösebb napokon is a város legfontosabb jellemzője. Ennek oka, hogy nemcsak a melegvizes gyógyforrás vonz hozzánk minden korosztályt. Színes, változatos és izgalmas események tarkítják az idei őszt is. Érdemes ellátogatni hozzánk, még a karácsonyi ünnepek előtt is!

Érdemes, hiszen nem csak a mikulás és a karácsony tartogat érdekességeket.

Márton napi libalakoma

Novemberben itt van például a Márton nap, amit mind kulináris, mind kulturális oldalról is bemutatunk Hajdúszoboszlón. November 16 és 18 között három napon át kerül megrendezésre a Márton napi libalakoma, az Arany Apartman szállástól mindössze néhány percnyi autóútra. A Kulturális Központban ekkor idén is a hagyományoké a főszerep.

A program annyira színes, hogy csak néhány érdekességet említünk meg:

Díjazásos libaterelő verseny

Tombola

Koncertek különféle műfajokban – a rocktól a komoly-és latin zenén át egészen a mulatós dalolásig

Az idei sztárvendég, Varga Miklós sem fog csalódást okozni!

Rock Café: ha ki akarja tombolni magát!

A rockra szokták mondani, hogy élt, él és élni fog! Valahogy olyan ez a műfaj, hogy mindig kitermeli magának újabb és újabb rajongótáborát. Nem lehet megunni, hiszen amellett, hogy a mindenkori fiatalság is megtalálja benne azt a lázadó életérzést, amivel kifejezheti önmagát, az idősebb generáció sok tagjától sem idegen. Hiszen pont ők voltak azok, akik a rock nagy korszakának fiataljai voltak!

Éppen emiatt akár tinédzserek, akár kicsit idősebbek vagyunk, ha a rockért dobog a szívünk, itt megtaláljuk a számításunkat! A Rock Café ősszel is színes palettával vár minket! Íme a kínálat:

November 16: Leander Kills, Poison Alley

November 17: Skoge / Tükörben Nézlek Tour /

November 24: Hollywood Rose 15. születésnap

November 30: Room Service: Bryan Adams Tribute Hungary

Ha szállásnak az Arany Apartmant választja, ebben az esetben is jól jár! A koncertek helyszíne a szállás közelében található. Csendes, nyugodt környezetben tudja kipihenni magát, hogy az esti tombolásra friss és fiatalos legyen!