Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Halloween party, Márton-napi libalakoma, Rock koncertek Hajdúszoboszlón

Nemcsak nyáron, de az év többi részében is jó megtalálni a kikapcsolódás helyét. Hajdúszoboszló városát mindenkinek bátran ajánlhatjuk. Kitűnő melegvizes fürdője a hidegben is igazi wellness élményt nyújt fiataloknak és időseknek egyaránt. Ha pedig több napra tervezzük a pihenést, a város minden évszakban gazdag különféle kulturális programokban.

Késő ősszel, a tél elején is igazodnak Hajdúszoboszló városának redezvényei az aktuális ünnepekhez. Ezek közül a két legismertebb a Halloween és a Márton-nap. Az Aranyapartman szállástól nem kell messzire mennie, ha tartalmas bulikat keres!

Halloween party gyerekeknek

A legkisebbek szeretnek szerepet játszani. Más bőrébe bújni és egymást ijesztgetni mindenkinek vicces élmény. Október 28-án a őket várja a Kulturális Központ jelmezversennyel. A legszebb töklámpás tulajdonosa is díjat kap, sőt, egyéb izgalmak is várnak rájuk! Az ingyenes rendezvényen arcfestés, kézműves játszóház, kvíz kaszinó és egyéb élmények is meglepetést okozhatnak.

Márton-napi libalakoma

Ha két héttel későbbi időpontban szeretnénk egy hosszú hétvégét pihenéssel tölteni, az Aranyapartman ekkor is kiváló szálláslehetőség. Ekkor három napi torkoskodás is vár minket a városban. Márton-nap alkalmából libából készült finomságok és finom újbor vár mindenkit Hajdúszoboszlón, november 10 és 12 között. Zenés programok is lesznek bőven, érdemes kipróbálni!

Koncertek novemberben

A Rock Cafe a hideg ellenére sem a téli álomról szól! Itt minden évszakban zajlik az élet. Ha nemcsak a meleg víz, de a forró hangulat is vonzó az Ön számára, a fürdő után mindenképpen érdemes beugrani egy hangos koncertre!

November 4-én a Rózsaszín Pitbull és az Éhenkórászok közös turnéjának állomása Hajdúszoboszló.

November 25-én pedig a Hollywood Rose fog fergeteges bulit adni a Rock Cafe-ban. Ne hagyja ki, bulizzon velünk!

Igazítsa őszi pihenését az Ön számára ideális hajdúszoboszlói programhoz! Ha közeli szállást keres, jöjjön el az Aranyaparmartmanba! Itt minden fáradalmat tökéletesen kipihenhet.