Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Három ok, ami miatt a farsangi időszakban is érdemes nálunk szállást foglalni

Az év első két hónapja a mulatságok, fogadások, maszkabálok időszaka. A kicsik alig várják, hogy jöjjön az ovis vagy sulis jelmezverseny. Végre kibújhatnak a saját bőrükből, és egy napig ők nem kisgyerekek, hanem szuperhősök, hercegnők, vérengző vagy kedves kisállatok. Kinek milyen a temperamentuma, és kinek mit támogatnak a szülők. Lehet rohangálni a jelmezekért. Újat venni méregdrágán az interneten, vagy megvarrni otthon, ha valaki ügyesebb. Mindenesetre izgalmas.

A február hagyományosan a farsangról szól. Mindannyian úgy érezzük, hogy kezd kicsit sok lenni a tél és a hideg.  Hajdúszoboszló ebben az időszakban is felüdülést kínál kicsiknek és nagyoknak.

Sok felnőtt is szeret kikapcsolódni ebben az időszakban. Keresni egy ízlésének megfelelő koncertet, mulatságot. Vagy rendezni egy házibulit. Sok baráttal, jelmezekkel, süteménnyel, hangos zenével. Esetleg elegánsan kiöltözni, és bálba menni. Egy estére azt érezni, hogy királyok és királynők vagyunk. A családok megsütik a farsangi fánkot, ami ennek az időszaknak a hagyományos édessége.

Az is lehetséges, hogy Önnek semmi különlegeset nem jelent ez az időszak. Nem szereti a jelmezeket, a bálokat, a bulikat. Csak egy kis csendre, kikapcsolódásra, kényeztetésre vágyik. Kipihenné az újévi hajtás fáradalmait. Lehet, hogy a hosszú tél viselte meg. Jól esne a fürdőzés, egy kis wellness, és egy profi masszázs. Szeretne egy kis környezet-változást. Máshol aludni, és máshol ébredni. Olyan szállást keres, ahol minden kényelem megvan. Ahol nyugodt a környezet. És ahonnan nem kell sokat gyalogolni, autózni, ha valamilyen programra vágyik.

Hajdúszoboszló és az Arany apartman a tökéletes választás. Íme, három érv, három kikapcsolódási forma. Amiből Ön is biztosan jó szívvel tud választani!

Pihenés, relaxáció, és gyógyulás a fürdőben

A vizek szerelmeseinek a hideg időben sem kell nélkülözni a kellemes fürdőzést. Ha az Arany Apartman a szállása, csak pár percet kell sétálni, hogy csobbanhasson egyet! Minden családnak tökéletes kikapcsolódás. Az idősebb korosztályt a gyógyvíz és rengeteg egészségügyi szolgáltatás várja. Nem érdemes kihagyni!

A könnyűzene szerelmeseinek: sztárok a városban

hajdúszoboszlói Rock Cafe ebben a hónapban is kitesz magáért. Sok programot kínálnak. Ezeket sem a fiataloknak, sem az örökifjaknak nem érdemes kihagynia! Foglalja le szállását még ma az Arany Apartmanban, ahonnan 10 perc alatt a rendezvények helyszínére érhet!

  • Február 18: A Tunyogi Rock Band zenészei lépnek fel a városban. Igazi érdekesség, hogy a 2008-ban elhunyt rock-legendát, Tunyogi Pétert láthatjuk, és az ő hangját hallhatjuk. A technikai eszközöknek és a kivetítőnek köszönhetően találkozhatunk vele újra a színpadon.
  • „Aki egyszer is hallotta már őt énekelni a jellegzetesen mély, rekedtes hangján, az biztos, hogy soha nem felejti el. Ám nemcsak különleges hangszíne, hanem tartása, lehengerlő őszintesége, drámai ereje, egyszóval az egész lénye és tehetsége az, ami valóban rabul ejti közönségét.” (Pribék Nóra) Február 25-én a Keresztes Ildikó trió koncert vár mindenkit. Ne hagyja ki az utána hajnalig tartó, fergeteges, retro bulit se!

Ha farsang, akkor hagyomány

Ezeknek a februári rendezvényeknek a Kulturális Központ ad helyet. Tíz percre található szállásunktól.

  • Február 15-én Spitzer Gyöngyi, azaz Soma Mamagésa tart előadást a nő és férfi viszonyáról.
  • 16-án szuper rendezvény! A gyerekek nem maradhatnak ki a farsangból! Hiszen minden kicsi egyik kedvenc ünnepéről van szó. Melyik ovis, vagy kisiskolás ne szeretne egy évben egyszer legalább valaki másnak a bőrébe bújni? Mindannyiukat várja a játékos farsang a gyermekkönyvtárban!
  • Február 18: Egy kis múltidéző mulatság! Retro Parti kerül megrendezésre. A 80-as és 90-es évek legnagyobb slágereire lehet táncolni. Mulasson együtt a sztárvendégekkel, Szűcs Judittal és B. Tóth Lászlóval!
  • Február 19: a magyar nóta szerelmeseit várják ezen a napon. Az idősebb korosztály is részesülhet a neki kedves zenei élményekből. Csendül a nóta est!
  • Február 26: Farsangi Zsibongó. A családokat látja vendégül a Kulturális Központ. Kicsik és nagyok is jól fognak szórakozni. Lesz családi jelmezverseny, arcfestés, kézműves játszóház. A gyerekeket a Kíváncsi katica és mesezenekara fogja szórakoztatni.

Egy szállás, közel az összes helyszínhez

Családbarát, csendes apartman házunk mindenki számára ideális pihenőhely. Innen mind a híres fürdő, mind a kulturális rendezvények helyszínei könnyen és gyorsan megközelíthetőek. Most kedvező áron kínáljuk Önnek szállásunkat. Az egyszerű, két személyes stúdiótól egészen a négy fős luxus apartmanig.

Foglalja le szállását az Arany Apartmanban, még ma!