Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Itt a hűvös idő, de Hajdúszoboszló ilyenkor is jó választás!

Megérkeztek az esős napok. Az időjárás változékonysága egyre inkább indokolja, hogy kikapcsolódásként ne csak szabadtéri programokat válasszunk. Városunk bőven kínál ilyen szabadidő tevékenységeket!

Gyógyvíz, zárt fürdő, élményfürdő

Először természetesen legtöbbünknek a Hajdúszoboszlót híressé tevő melegvizes fürdő jut eszébe – nem véletlenül. Az Arany Apartman szállástól pár percre található fürdőkomplexumban fiatalok és idősek egyaránt megtalálják a nekik ideális pihenési lehetőségeket. Termálvíz, gyógyszolgáltatások, élménymedencék, vízicsúszdák és még sok már érdekes program vár mindenkit a hajdúszoboszlói gyógy- és strandfürdőben. Az esős, hűvös napokon lelkünknek-testünknek nem nyújthat semmi olyan feltöltődést, mint egy jó kis pancsolás.

Akik más programra vágynak

Akik nem vizes kikapcsolódásra vágynak pihenési idejükben, vagy a fürdőzés mellett szeretnének más élményekhez is jutni, azoknak is sok mindent tudunk ajánlani. Éjszakai és napközbeni pihenésünk is garantált, ha a családias Arany Apartman választjuk szállásként. A város központjában, de mégis csendes helyen található szállás megfelelő pihenőhely – már csak azért is, mert reggelenként innen indulva sok színes program helyszíne gyorsan és egyszerűen megközelíthető. Íme, néhány érdekes szabadidős tevékenység, ami nem fog csalódást okozni!

Bowling

(Érdeklődni: Silver Hotel, telefonszám: 06 (52) 363-811)

Korosztálytól függetlenül a legtöbb társaság szívesen tölt el egy délelőttöt vagy egy estét ezzel a méltán népszerű játékkal. Ha társával vagy barátaival keres programot, csak ajánlani tudjuk a hajdúszoboszlói Barátság Hotelt. A mozgáskoordinációt, a fizikai erőnlétet és a figyelemösszpontosító képességet egyaránt fejlesztő csapatjáték jó mulatást és sok nevetést is tartogat. A pálya előre is lefoglalható telefonon.

Sport és mozgás

A sport szerelmesei télen-nyáron látogathatják Hajdúszoboszló Városi Sportházát. Akár a foci, akár a kézilabda, akár a kosárlabda szerelmesei vagyunk, és nem csak nézni, de űzni is szeretjük ezeket a sportokat, Hajdúszoboszlón lehetőségünk van rá. A teremfoci különösen vonzó lehet rossz idő, eső és hideg esetén.

Múzeum

A kultúra kedvelői Hajdúszoboszlóban nem fognak csalódni. A Bocskai István Múzeum főépületében található a Hajdúszoboszló történelmét bemutató kiállítás. Az eredeti Bocskai-zászló nagy értéket képvisel, de a tárlat nagyon sokszínű: nemcsak rengeteg történelmi ereklyét tekinthetünk meg, de érdekességként a hajdúsági tájra jellemző rovar és lepkegyűjteményt is.