Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Itt a nyár, itt a strand- és fesztiválszezon!

A nyár nagyon sokaknak a kedvenc évszaka, és nem véletlenül! Ez az iskolaszünet és a szabadságolások időszaka. Ilyenkor sokunknak lehetőség adódik a hosszabb utazásokra, élményszerzésre és persze arra, hogy együtt legyünk azokkal, akiket szeretünk. A legtöbb család számára a legnagyobb élményt a napozás, fürdőzés jelenti – miért ne tölthetnénk el a nyaralást hazánk egyik legkedveltebb fürdővárosában?

Itt ugyanis nemcsak strandolhatunk, hanem különféle kulturális élményekben is részünk lehet a nyár folyamán. A legfiatalabbtól a legidősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a nekivaló kikapcsolódási lehetőségeket. Az Arany Apartman pedig ideális szálláshely, hiszen tőlünk minden fontos helyszín gyorsan megközelíthető, csendes lakosztályaink és szobáink pedig tökéletesek a pihenés helyszínéül.

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum pár perc alatt elérhető, ha nálunk foglal szállást!

A nyári időszakban nemcsak tartalmas fürdőzésre lesz lehetőségünk, hiszen zenés-táncos animációkkal is szórakoztatni fognak minket! Júniusban szombatonként, 16 órától láthatjuk a műsorokat a strand tradicionális részén. (Dátumok: június 15. 22. és 29.)

Koncert-időszak egész júniusban!

Akik szeretik a fesztiválokat, idén sem fognak csalódni. Hajdúszoboszló koncert-sorozattal indítja a nyarat. Lássuk a júniusi kínálatot!

Majka-koncert: június 20.

A felújított szabadtéri színpadot május 19-én adják át. A könnyűzene kedvelői másnap a népszerű Majkával bulizhatnak, nem érdemes kihagyni, ha Hajdúszoboszlón pihen!

Éjszakai napfordulós koncert: június 22.

Hajdúszoboszlón az év legrövidebb éjszakáját hagyományosan tánccal ünnepeljük. Idén sem lesz ez másképpen: a Madács Színház művészeinek zenekara, a Mézig fog átvezetni ezen az éjjelen mindenkit, aki szeret virrasztani. A Szabadtéri Színpadon várunk mindenkit!

Bizonyítványbuli: június 28-30.

A többnapos koncert-sorozattal köszöntjük a nyári szezont Hajdúszoboszlón. A helyszín ezúttal is a Szabadtéri színpad, ahol fellép a három nap alatt a 30Y, a Kovács Tamás Band és a Smith Rock Family, illetve Dánielfy Gergő és az Utazók Zenekar.

Ha szereti összekötni a tartalmas szórakozást a nyári fürdőzéssel, Hajdúszoboszló és az Arany Apartman az ideális választás. Foglaljon nálunk szállást még ma!