Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Káosz helyett élménydús karácsony Hajdúszoboszlón

Tökéletes karácsonyról álmodtok évről évre? De a karácsonyi szezon a kígyózó sorokról, a hosszú bevásárlólistáról, és a napokig tartó takarítási lázról szól? Végre úgy szeretnéd érezni a karácsony „igazi hangulatát”? Kerüljétek el a karácsony-szindróma idei támadását, és töltsétek az ünnepeket Hajdúszoboszlón!

Hogyan tudnám idén másképp – évről évre felteszed e kérdést?

Hogyan tudnám idén másképp elintézni a karácsonyi nagybevásárlást, menedzselni a takarítást…

Hogyan tudnám idén elkerülni az ünnep közeledtével jelentkező stresszt…

Évről évre ugyanaz a forgatókönyv karácsonykor?

A tökéletes karácsony csak a filmekben létezik. Az elmúlt évek karácsony-felhozatala legalábbis e végkövetkeztés levonására inspirál. Az igazi karácsony, amikor esik a hó; sül a karácsonyi menü; illatoznak a sütemények; és boldog egyetértésben összegyűlik az egész család.

Ehelyett a karácsonyi vásárszezon elkezdődésével a kígyózó sorok; a fagyban, tömegben forralt boron cuppogó emberek tömege teszi színessé a mindennapokat. Egyre nagyobb a tumultus az élelmiszerboltokban és a piacokon. Eluralkodik a vásárlási láz. És valahogy feltűnően nincs kirakat télapó és rénszarvas vagy díszvilágítás nélkül. A kürtős kalács és a forralt bor illata pedig mindennapossá válik.

Olyan jó lenne a karácsonynak csak a napos oldalával találkozni? Az élményeket megélni.  Elkerülni a munkával és stresszes járó perceket?

Az igazi karácsonyi ajándék idén egy nagy szalaggal átkötött néhány napos pihenés volna?

Káosz karácsonyra? Idén inkább fogjátok meg a könnyebbik végén!

A karácsonynak megvannak a maga csodás elemei, amiket egyesek szeretnek, egyesek viszont nem. Azonban nem kell lemondani az ünnepi hangulatról akkor sem, ha nem otthon töltitek az ünnepek idejét. Decemberben szorgalmasan készíthetitek a karácsonyi díszeket, kidekorálhatjátok és díszpompába elmehetitek az udvart, közösen süthetitek a mézeskalácsokat; azonban a karácsony idején a pihenés mellett kényeztetésben is részesülhettek. Töltsétek a karácsony időszakát Hajdúszoboszlón!

A városi fürdő évről évre egyedi programokkal színesíti a Hajdúszoboszlón töltött napokat. A változatos karácsonyi programok, a wellness szolgáltatások, és a finomabbnál finomabb karácsonyi menük kóstolása emlékezetessé teheti az ünnepeket. Az biztos, hogy fényekben, emlékekben és nagy érzelmekben nem lesz hiány idén sem. Ráadásul a gyerekekkel is tartalmas időt tölthettek.

Az alábbi programokat semmiképp se hagyjátok ki!

  1. december 20.-án a karácsonyi énekkari hangversenyt, mely során a Református templomban a Bárdos Lajos Városi és Pedagógus Énekkar karácsonyi hangversenyét tekinthetitek meg. Igazi karácsonyi hangulatot alapozva meg ezzel.
  2. december 25-26.-án a karácsonyi hópartyt szauna szeánszokkal, melyre az Aqua-Palace fedett élményfürdőjében kerül sor, zenés esti fürdőzés, habparty és karácsonyi szauna szeánszok keretében. Egész emeletnyi Szaunavilág – 3 finn szauna, 2 gőzkamra, 2 infraszauna, merülő- és taposó medence, valamint tágas pihenő – vár titeket egy élménydús szaunázással.

Ha nem volt elég a habpartykból, az Aqua-Palace Szilveszteri Habpartyjával folytathatjátok 2015. december 31.-én. Az év utolsó éjszakáján szilveszteri habparty-val vár titeket, hogy fürdőruhában köszöntsétek a 2016-os évet. Az Aqua-Palace szilveszteri medencés buliján a fürdőzés mellett habparty, éjféli vacsora valamint azt kiegészítő koktélok és további hangulatos programok várnak.

Maradnátok a hagyományos szilveszteri programoknál?

Akkor az Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés vár benneteket Hajdúszoboszló főterén, ahol hagyományos programok, tűzijáték és zenés koncertek várnak benneteket. A szilveszteri csergetés régi hagyományon alapuló rendezvény. Nézzétek meg milyen Hajdúszoboszlón a Szilveszter!

Nos, maradtok a sresszesebb és időigényesebb karácsony kivitelezése mellett? Vagy inkább idén elvonulnátok egy csendesebb helyre, és csak az igazán fontos dolgokra koncentrálnátok; mindezt úgy, hogy a karácsonyi hangulatból sem maradnátok ki?

Jól döntöttetek. Foglaljatok szállást még ma! Kezdjétek a karácsonyi készülődést ezzel!