Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Kezdje az évet csobbanással!

A téli hideg, és különösen az idei tél változékonysága alaposan próbára tesz legtöbbünket. Leginkább az idősebb generációt viseli meg az állandóan mozgó frontátvonulás, de a fiatalabbak is el tudnak fáradni e nem kívánt szeszélyességtől. Ha csak egy hétvégére is, de érdemes év elején is beiktatni egy kis gyógyfürdőt, wellnest és úszkálást!

Hajdúszoboszló városa elsősorban híres gyógyfürdőjéről ismert. Nem véletlen, hogy minden évszakban vonzza a város a kicsiket és a nagyokat. Az Arany Apartman pedig tökéletes szálláshely mindenkinek, aki szeretné kipihenni magát.

Gyógyfürdő

A hajdúszoboszlói gyógyvíz messze földről híres. Nem véletlenül. Tudta? A város alatti víz tulajdonképpen ötszörösen higított tengervíz, amely ráadásul jótékony hatással rendelkezik az ízületi és izomfájdalmakkal küzdőknek. A 2002-ben történt felújítás következtében pedig már modern, kényelmes körülmények között gyógyíttathatja magát mindenki, aki rászorul – különféle gyógyászati csomagok igénybevételével.

Családbarát programok gyerekeknek és szülőknek

Az Arany Apartman szállástól pár percre található modern fürdőkomplexum azonban nemcsak azoknak nyújt felüdülést, aki testi bajaikra keresik a gyógyulást. A gyógyfürdő melletti télen-nyáron látogatható élményfürdő mind a családoknak, mind a fiatal pároknak igazi wellness-élményt és rengeteg izgalmat tartogat.

Az Aqua Palace-ban külön szinten játszhatnak a gyerekek. Itt a szülők igényei és a kicsik vágyai is teljesülnek! A földszinten pedig nyolc darab, tematikusan kialakított medencét találunk, ahol mindenki megtalálja a neki tetszőt. Emellett csúszdák és különféle aktív programok szórakoztatnak kicsiket és nagyokat.

Kulturális programok

Bár Hajdúszoboszló igazából fürdőváros, az Arany Apartmant nem csak a fürdőzők szokták szállásként igénybe venni. Sok visszatérő vendéget az apartman kényelme és nyugalma, illetve a kulturális programok vonzzák ide. Csak néhányat említve a februári események közül:

Február 2: Supernem jubileumi koncert

Február 7: Egy életed van! Csernus Imre előadása

Február 12: Farsangi operettgála

Február 16: New Level Empire koncert

Ha tartalmas kikapcsolódásra vágyik, szórakozzon Hajdúszoboszlón, és pihenje ki magát az Arany Apartman szálláshelyen!