Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Koncertek, éjszakai fürdőzés és sok családi program augusztusban is!

Hajdúszoboszló egész évben rengeteg különleges programmal várja a pihenni vágyókat. Nem lesz ez másként idén augusztusban sem: minden korosztály megtalálhatja a neki ideális kikapcsolódást! A szállást pedig érdemes még ma lefoglalnia az Arany Apartmanban! A város központjában található szálláshelytől minden rendezvény könnyen megközelíthető, a pihenés pedig garantált!

Hónapnyitó eseményként, augusztus 1-jén nézhetjük meg az ExperiDance ingyenes előadását.

A híres társulat a magyar tánckultúrát modern elemekkel ötvözi. Ez sikerének és népszerűségének titka. A tagok mind magasan képzett, profi táncososok. Exlusive Montage című előadásukban repertoárjuk legnagyobb kedvenceit válogatták össze. Az élmény garantált!

A pancsolás és a zene szerelmeseit augusztusban is várja a strandfürdő zenés éjszakai fürdőzésekre.

(Dátumok: augusztus 4-5. 11-12. és 18-19., péntekenként.)

Igazi unikumnak számít a Hajdúszoboszlón megrendezésre kerülő éves kamion-találkozó.

Az augusztus 11-13 közötti három napban vár minket, és biztos, hogy óriási élmény nyújt mindenkinek, aki odavan a nagy autókért! Apa-fiú programnak, vagy fiús bandázásnak, családi kikapcsolódásnak ideális. Megnézhetjük a veterán-kiállítást, a kamionos felvonulást és szépségversenyt, a terepügyességi és lassulási versenyt, a drift-bemutatót! Sőt, a repülőtéren versenypilóták dedikálnak, és még koncertek is lesznek!

Szállásként érdemes az Arany Apartman választani.

A csendes környéken található szálláshelyen minden korosztály, minden család, minden társaság megtalálhatja a neki való apartmant! Nemcsak főzési és ingyen parkolási lehetőségeket kínál, de félpanziós megoldást is választható.

Foglalja le szállását az Arany Apartmanban még ma!