Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Közkedvelt bicikliutak és célpontok Hajdúszoboszlón és környékén

A hosszan kitolódó nyári meleg sokunkat arra ösztönöz, hogy töltsünk minél több időt a szabadban. Barátokkal, családdal, azokkal, akikkel szeretünk együtt lenni. Mi is lehetne jobb kikapcsolódás kora ősszel, mint egy kellemes biciklitúra szép tájakon, jól kiépített kerékpárutakon. Hajdúszoboszlón ebben is részünk lehet.

Az Aranyapartman az őszi szezonban is kiváló szállás a városban. Reggelenként innen indulva Hajdúszoboszló egész környékét be lehet barangolni két keréken. Az sem akadály, ha nem tudunk magunkkal kerékpárt hozni: a Tourinform irodában lehetőség van arra, hogy béreljünk magunknak és az egész családnak. Egy órára, vagy akár egy napra is. Ráadásul jutányos áron!

Ha rászánjuk magunkat a biciklizésre, életre szóló élményekben lehet részünk. Több célpontot is választhatunk, aszerint, hogy melyik kelti fel érdeklődésünket.

Nézzük meg a tavakat!

Kiépített kerékpárút vezet Nagyhegyesre, vagy onnan tovább, Balmazújvárosba. Ha pedig úgy tartja kedvünk, meglátogathatjuk a Hajdúszoboszlótól kicsit több mint 12 kilométerre található Kráter-tavat – bár ezt csak a kitartó kerékpározóknak ajánljuk, mert hosszabb részen is mezőgazdasági úton kell tekerni. Ha onnan tovább megyünk az úgynevezett “Gatya-tóhoz”, akkor tényleg kössük fel a sajátunkat, mert oda csak a földeken keresztül tudunk eljutni. És itt bizony változó az utak minősége – főleg eső után nehezen járhatóak.

Élvezetes városnézés két keréken

Aki inkább a városi kerékpározást kedveli, választhatja a városnéző kalandtúrát. A célpontok és lefotózandó állomások Hajdúszoboszló különféle jellegzetességei. Ebben a játékos formába ismerhetjük meg a várost, amit garantáltan élvezni fog a család legkisebb tagja is.

Darvak vonulása!

Tökéletes őszi kirándulást jelenthet, ha Nagyhegyesen túl elkerekezünk az Nagyalházi hídig, ahonnan gyönyörködhetünk a Keleti-főcsatorna gazdag élővilágában. Ősszel a darvak vonulása különösen látványos természeti jelenség.

Ha szeret kerékpározni, és szívesen feltöltődne a télre jó élményekkel, válassza Hajdúszoboszló városát, szállásnak pedig a családias hangulatú Aranyapartmant!