Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Le ne maradjatok a hajdúszoboszlói őszről!

Mert Hajdúszoboszlón ősszel is van élet!

Vészesen közeleg a karácsony. Ezt te is tapasztalod a rohamosan közelítő „év végi hajtás” szelét érezve? Ki ne hagyjátok az őszi szünet valamint az őszi hónapok lazítási lehetőségeit! A testi-lelki feltöltődésre szükségetek van. De mégis hol kerüljön rá sor?

Tudtad, hogy az Alföld fürdővárosában a nyári szezonon kívül is van élet? A gyógyító víz, a wellness és a gasztronómiai kínálatokon túl különböző programok várnak titeket Hajdúszoboszlón! A Szoboszlói Szüreti Mulatság, a Szaunázók éjszakái, a Halloween éjszakai fürdő vagy a Márton napi lakoma okot ad a Hajdúszoboszlói látogatásra! És eláruljuk: a télapó mifelénk is jár. December 05-én találkozhattok is vele a mikulás napi szauna-szeánszok keretében az Aqua-Palace élményfürdőben!

Kijárna nektek végre egy kis pihenés? Épp hogy csak elkezdődött a suli, és az év végi hajtás, a marketing tervek dzsungelében való elmélyülés, de már kórós fáradtságban és kimerülésben szenvedtek. Ráadásul lassan ideje lenne az év végére is gondolni, hisz már csak hetek kérdése és állíthatjuk az adventi koszorút.

„Őszi pihenésünk helyszíne” – Hová meneküljünk el?

Ha családi pihenésre és egy kis testi-lelki feltöltődésre vágytok, Hajdúszoboszlón az őszi időszakban sincs akadálya mindennek.

A tökéletes úti cél, az év minden évszakában, hónapjában. Itt együtt pihenhet és szórakozhat a család minden tagja, a „hajdúszoboszlói” gyógyvíz, a wellness kényeztetése és gyógyító hatása pedig nem válogat az évszakokból.

Az őszi és téli hónapokban is adva vannak Hajdúszoboszlón a szórakozás feltételei. Szinte nincs olyan hét, melyen ne találkozhatnál a helyi és térségi rendezvények változatos kínálatával.

Szüretelés tradíciója – Szoboszlói Szüreti Mulatság

Október 23-25 között Hajdúszoboszlón ismételten megrendezésre kerül a Szoboszlói Szüreti Mulatság elnevezésű gasztronómiai fesztivál. Gasztronómiai kínálata páratlan, ahol a magyar borok ünnepe keretében megismerkedhettek a szüretelés tradíciójával.

A magyar borok és pálinkák a hajdúsági ételekkel párosítva fognak titeket levenni a lábatokról. Miközben amatőr művészeti csoportok, alternatív zenekarok és ismert magyar előadó művészek szórakoztatnak benneteket.

Éjszakai mulatságok?

A Szaunázók éjszakái kétnapos rendezvényen éjszakai szauna szeánszokon vehettek részt a hajdúszoboszlói Aqua-Palace fedett élményfürdő szauna részében október 23-24 között.

Gyors átöltözés után csobbanhattok is a relaxáló percekbe! Bár minden munkahetet így zárhatnátok? Most kipróbálhatjátok!

A fedett élményfürdőben három finn szauna, két gőzkamra valamint két infraszauna, merülő- és taposó medence biztosítja számotokra az éjszakai fürdőzést. Mely egész biztosan romantikus élményként marad majd meg bennetek!

Ki ne hagyjátok a Halloweent!

Ha nem untatok rá az éjszakai szaunázásra, az Aqua-Palace élményfürdőben halloween idején is lehetőségetek nyílik az esti fürdőzésre. Ahol zenés fürdőzés és habparty vár majd benneteket 2015. 10.31-én 20.00-22.00 között. A habparty minden korosztály számára egy különleges, és igen látványos kikapcsolódást jelent.  Ezt a család vagy baráti társaság minden tagja bírni fogja!

Márton napi libalakoma – november második hétvégéjén

2015. 11.13-11.15-ig Márton napi torkoskodás vár három napon keresztül Hajdúszoboszlón. Az újbor és a libából készült ételek az év záró gasztronómiai eseményén zenés és kulturális programokkal karöltve vár benneteket.

A Mikulás nálunk oldódik fel a kemény munka közben

2015. december 05.-én hozzánk is ellátogat a Mikulás és részt vesz a Mikulás napi party-n, mely szauna-szeánszokkal egybekötve nem csak saját maga, de a ti számotokra is biztosítja a lazulás perceit az Aqua-Palace élményfürdőben!

Ugyan miért maradnátok ki az őszi-téli programlehetőségekből? Válasszátok a legkedvezőbb szállásformát és foglaljatok szállást már most apartmanunkban! Mi minden évszakban elérhetőek vagyunk a számotokra!