Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Most már tényleg itt a jó idő!

Hajdúszoboszló városa a télen-nyáron is igénybe vehető fürdőjéről híres. Egész évben kedvelt célpontja mindenkinek, aki szeretne feltöltődni, kipihenni magát, kihasználva a meleg víz jótékony hatását. A bizonyítottan gyógyhatású termálvíz és a gyógyfürdőt kiegészítő egészségügyi szolgáltatások pedig vonzzák az idősebb korosztály tagjait és mindazokat, akiknek gyógyulásra van szükségük.

A fürdőkomplexumtól pár perc sétára található az Arany Apartman. Ez a szállás kitűnő kikapcsolódási és pihenési lehetőséget biztosít mindenkinek. Családoknak gyerekekkel, fiatal pároknak, idősebbeknek egyaránt.

A különböző kategóriájú apartmanok közül mindenki megtalálhatja a neki ideálisat!

A szálláshely, és maga a fürdőkomplexum Hajdúszoboszló központjában található.

Az egész évben nyitva tartó gyógyfürdő és élményfürdő mellett május 1-vel a hajdúszoboszlói strand is megnyitotta a kapuit. Szeptember 31-ig vár mindenkit, aki szereti a napsütést és a meleget pancsolással, úszással kombinálni.

Márpedig a legtöbben szeretjük. Milyen kikapcsolódásban lehet részünk, ha a forró napokon a hajdúszoboszlói strandot látogatjuk meg?

13 medencéből választhatunk!

Található közöttük olyan, amelynek vize kifejezetten hűvös: 24-26 Celsius fokos. De vannak melegedő medencék is, 34-36 Celsius fokos hőmérséklettel.

fiatalok sem fognak unatkozni! 2014-ben lett felújítva a tanmedence és az Omega medence. Ezek feszített víztükörrel rendelkeznek, és különféle élményelemek várják a sportot kedvelő vendégeket.

strandolók kedvence a mediterrán tengerpart. Ez a fokozatosan mélyülő, hullámzó élménymedence mindenkinek izgalmas lehet. A bulizós, fiatalabb generáció leginkább a habmedencét kedveli.

legkisebbeket várja a Delfin pancsoló. Ettől nem messze található az a show színpad, ami az egész nyári szezonban különféle animációkkal és programokkal várja a gyerekeket.

A strand igazi nyugati színvonalat képvisel. Eltölthetjük itt úgy az egész napot, hogy semmiben sem szenvedünk hiányt. Sem szórakozásban, sem pihenésben.

És természetesen az étkezés is megoldott: nem fogunk hiányt szenvedni a kulináris élvezetekben. A klasszikus magyar ételeket kedvelők csárdában, az „amerikai típusú” eledelt szeretők pedig gyorséttermekben csillapíthatják éhségüket. Sőt, a modern táplálkozás hívei is találnak maguknak finom falatokat. A főétkezések között pedig fagyizók és egyéb vendéglátó egységek várnak minket. Hiszen nincsen strandolás nassolás nélkül!

A strandfürdőhöz tartozó önálló egység az Aquapark

Ez kiegészítő díj ellenében vehető igénybe, amit a belépéskor kapott karszalaggal igazolunk.

A hajdúszoboszlói csúszdaparadicsom volt az első ilyen jellegű szórakoztató park, ami Magyarországon épült. Jelenleg tizenöt vizicsúszdával üzemel. A csúszdázás mellet a 2014-ben épült extrém zónában a bátrabbak kipróbálhatják a sziklamászást is.

A gyerekek nagyon jól fogják itt érezni magukat! A legkisebbeket gyermekcsúszdák és játszótér várja. A nagyobb, 6-12 éves korosztály szórakozásáról pedig kalandmedencék gondoskodnak. Levezetésképpen pedig mindenki pancsolhat egyet az élménymedencében vagy a sodró folyóban.

Az Arany Apartman szálláshelytől néhány perc sétára található hajdúszoboszlói strand és Aquapark tökéletes szünidei kikapcsolódás az egész család számára.

Akcióval várjuk Önöket! Ha június 11-ig legalább egy hétre előre lefoglalja szállását, 10 százalék kedvezményt adunk.

Foglalja le szállását még ma! ➾