Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Nálunk ősszel nem csak a fák színesek!

Véget ért a nyár, és most már tényleg beköszöntött a hűvös idő. Belevetettük magunkat az őszi teendőkbe. Elindult az új tanév az új kihívásokkal. Néhány napra vagy egy hétvégére azonban ezekben a szorgos időkben is jó kikapcsolni és feltöltődni. Hajdúszoboszlón és az Arany Apartmanban ezt nem csak a fürdőzés, de a kultúra szerelmesei is megtehetik.

Hungarospa: csobbanás a hideg napokon

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum nemcsak azért különleges, mert télen-nyáron látogathatják a víz szerelmesei. Igazi érdekességét a meleg termálvíz adja, amelynek gyógyító, testre-lélekre jótékony hatást kifejtő tulajdonság mára világhírűvé tette. Szeptemberben és októberben emellett néhány különleges eseménnyel is várnak mindenkit az Arany Apartman szálláshelytől öt percre található melegvizes fürdőben.

Szeptember 27: szórakoztató programok a Turizmus Világnapja alkalmából. Vízitorna, szauna-szeánsz és nyárbúcsúztató relaxáció, a legkisebbeknek pedig újra a népszerű Mickey-Minnie parti!

Október 13: kedvezmények és különféle programok a Magyar Fürdőkultúra Napja tiszteletére. Zenés táncos animáció, szauna szeánsz, Mickey-Minnie parti.

Október 20-21: éjszakai szauna szeánszok. Egész éjjel kényeztetheti magát a három finn és a két infraszaunában, illetve a két gőzkamrában. A feltöltődés és a jó beszélgetések ideje!

Október 27: Halloween-party, zenés esti fürdőzés habpartival vár kicsiket és nagyokat este nyolc és tíz óra között.

Hajdúszoboszló: színes programok a legszínesebb évszakban

Aki a fürdőzés és szaunázás mellett más programokon is szívesen kikapcsolódik, annak sem kell unatkoznia. Ha a csendes Arany Apartmant választja szállásként, garantált a pihenés, így biztosan fog jutni energia arra, hogy részt vegyen városunk eseményein is. Álljon is itt néhány kedvcsinálónak!

Szeptember 27. Kulturális Központ (néhány percre az Arany Apartmantól): Szabó Miklós hivatásos világjáró, ételkostóló előadása Andalúzia varázslatos világáról.

Szeptember 30. a kutyásoknak kedvez! Akár tulajdonos, akár csak távoli állatbarát, jól fogja érezni magát az egész család! A szoboszlói kutya vasárnap biztosan nagy sikert fog aratni kicsik és nagyok körében egyaránt. Ezen a napon a Kulturális Központban pedig a magyar népmese napját ünneplik. Aki inkább kedveli a néphagyományt, mint négylábú barátainkat, itt is kellemes kikapcsolódást fog találni.

Október 3. A kiváló és népszerű kortárs költő, Laczkfi János tart előadást az Országos Könyvtári Napok keretében. A helyszín szintén a Kulturális Központ, ami öt perc alatt megközelíthető, ha szálláshelye az Arany Apartmanban van!

Október 20-22: Szoboszlói Szüreti Mulatság! Mi is adhatná meg leginkább az ősz hangulatát, mint egy vidám szüret? Hagyományőrzés, gasztronómiai élvezetek és finom borok várnak mindenkit.