Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Nyaralás? Vigyétek magatokkal a mamát is!

Nincs mese, a nyakunkon a nyár. „Jó lenne tudni, végre mikorra kapjuk meg a szabit…” A bizonyítványosztás után búcsú a nagyitól és a strandpapucsban orra bukó kölykök kocsiba vágása után, ügyet sem vetve a mindennapi teendőkre viharzotok is el a jól megérdemelt pihenésre? Már csak a szállást kell megoldani, de megvan az idei nyaralási úti cél is?

Mi más, mint a mediterrán hangulatú Hajdúszoboszló. Az Aquapark kihagyhatatlan csúszdaparadicsoma, a tengerparti hangulat, a kulturális programok, és az ismert Gyógyfürdő. Ez kell a kicsiknek, na persze nekünk is. Apropó, mi lesz a mamával? Minden évben csak a nyaralási képeket viszitek el neki? De hisz ő már sehová nem mozdul ki szívesen? Van egy hely, ahol nem kell az otthon kényelmétől elrugaszkodnia, és garantáltan megfeledkezhet egy időre a derékfájásától is!

Az középkornak és az időskornak is megvan a maga szépsége. Már nem a munka tölti ki az életük nagy részét, nem kell napi szinten pelenkákat cserélniük, az unokákat is annyi ideig látják, amennyire szeretnék. De milyen jó, hogy azért idővel visszaadhatják őket a gyerekeknek. A heti piaclátogatás, a rendszeres receptvadászat a házidokinál, és a szomszéd Mari nénivel való beszélgetés teszi ki mindennapjaikat.

Áá. A ti nagyitok igazi szívós alkat? A reggelt egy kiadós sétával kezdi, és az idei karácsonyi kívánsága a nording walking féle sétapálca volt?

Bármilyen fából is faragták, vagy az idő volt hozzá kegyes, valljuk be; ahogy egyre jobban öregszenek, szervezetük számos működése is hanyatlik. Akinek fájós a dereka, ismeri azt az érzést, amikor szinte képtelenség megmozdulni. Nemcsak kellemetlen, de teljesen megbénít. Az idő múlása rizikófaktor a krónikus betegségekre. A keringési betegségek, csontritkulás, ízületi gyógyulások, ízületi kopások, derékfájás szinte kéz a kézben járnak a kor előrehaladtával.

Hajdúszoboszló? Akkor gyógyfürdő a nagyinak!

Lepjétek meg a nagyit, vagy a nagyszülőket egy közös nyaralással! Így végre ők is kimozdulhatnak otthonról, együtt tölthetik az időt az unokákkal, és a gyógyfürdő áldásos hatását élvezve egy kicsit megfeledkezhetnek a korukról! Gyógyulni vágyók százezrei érkeznek ma is Magyarország legnagyobb fürdőjébe, a hajdúszoboszlói gyógyfürdőbe. Immáron nyolc évtizede ismert, országhatárainkon túl is a híres jódos, brómban és konyhasóban gazdag gyógyhatású vizéről. A gyógyvíz 1000 méter mélységből feltörve kiválóan használható ízületi gyulladások, reumatikus eredetű betegségek kezelésére, bőrgyógyászati eredetű megbetegedések (ekcéma, pikkelysömör) orvoslására, derékfájásra, és mozgásszervi panaszok esetén nagyon jó fájdalomcsillapító hatású.

Habár egy pár napos nyaralás inkább stresszoldó hatással bír, egy igazán érzékelhető javuláshoz legalább 15-20 alkalom (fél óra) szükséges. A balneoterápiás kezelések csak kúraszerűen fejtik ki hatásaikat. Azonban, 2-3 hetes nyaralási időszakban ez is megoldható. Az OEP évente kétszer 15 kezelést támogat. A gyógyfürdőben több mint negyven féle kezelés áll az érdeklődők rendelkezésére.

Azoknak, akiknek elege van a nyavalyákból!

A meleg víz önmagában is stresszoldó, és lazító hatással bír, az ásványi anyagok bőrön keresztüli felszívódása pedig gyógyító hatással van a szervezetre. A Gyógyfürdő első létesítménye 1927. július 26.-án nyitotta meg kapuit, miután a 73 celsius fokos, különös illatú, barnás színű gyógyvízre bukkantak a geológusok földgáz után kutatva 1925-ben. 1934-ben hivatalosan is gyógyfürdővé nyilvánították Hajdúszoboszlót. Azóta számos kiegészítővel bővült, és legutoljára 2014-ben újult meg felújított medencecsarnokkal, és bővült pihenőterekkel. Három fedett és négy nyitott gyógyvizes medence várja az érdeklődőket.

Hajdúszoboszló szállásai közül itt otthon érzi majd magát

Ezek után úgy döntöttetek idén igazi családi nyaralást terveztek? A szűk és az otthon melegét nélkülöző szállodaszobák nem épp a legideálisabbak a számotokra. Családias jellegű, tágas térre lesz szükségetek, ahol kényelmesen elfér a család apraja nagyja. Ahol a kicsik is kényelmesebben elférnek. Erre nyújt megoldás a legcsaládcentrikusabb hajdúszoboszlói szálláslehetőség az apartman. Az Aranyapartman biztosítja számotokra a kényelmet, az otthonias légkört, az egyedi igények kiszolgálását. Hisz a nagyinak annyi egyedi igénye és „mindennapi szokása” van és idegen tőle a tipikus szállodai kiszolgálás!

Válasszátok idén a gyógyfürdő előnyeit, a gyerekek számára nyújtott klassz élményeket, a víz közelségét, a kulturális programokat! Otthon maradni a legrosszabb választás! Elhihetitek! A nyaralásból hazatérve a nagyi önfeledten fogja majd mesélni, hogy egészen visszanyerte a fiatalságát. Beszédtéma az lesz bőven a piacon!