Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Nyárindító akció – Csapjatok le rá!

Ció, káció, vakáció. Az utolsó csengetés, megkezdődött a vakáció. “Apa, akkor szalonnázunk?” Szól az első felkiáltás, miután épphogy csak kézhez kapták a bizonyítványt? Ki mondta, hogy ne kezdődhetne a nyár már azonnal egy „unalommentes kalandtúrával”?

Mindenkire ráférne már a lazulás, ezért hol másutt kezdhetnétek el a nyári punnyadást, mint Hajdúszoboszlón, ahol most számos előszezoni júniusi akció vár benneteket.

Most érdemes nálunk megszállni!

Júniusi előszezoni akciónk keretében már 2500 Ft/ fő/éj *- től megkaphatjátok a családbarát szállást! De baráti társasággal is kiváló választás ebben az időszakban kedvező áron „munkakerülő relax napokra” menni. Ráadásul az Aqua Palace élményfürdő is kedvezményes árakkal vár titeket az előszezon alatt.

Tartalmas programok már a nyár kezdetén:

  • Mi biztosítjuk a kalandokat

Most csapjatok le a júniusi akcióra, így nem lesz gondotok az iskolapadot maguk mögött hagyó, lankadni képtelen hancúrozó „duracelekkel”! Hajdúszoboszló az igazi kalandorok mennyországa, ahol a kalandok esetében csak egy kérdés adott: vajon bírjátok-e tempóval?

  • Mi biztosítjuk a családbarát szálláshelyet

Hajdúszoboszló központjában, a gyógyfürdő bejáratától 400 méterre található apartmanunk, ahol a 2 személyes Studiótól a 6 személyes luxus apartmanig biztosítjuk számotokra a régóta vágyott lazítást!

  • Mi megszervezzük

Nem hagyunk magatokra! Számos programlehetőség ötletével látunk el benneteket, akár kirándulás szerevezésére is lehetőség van. Az Aquapark kihagyhatatlan csúszdaparadicsoma a tengerparti hangulatával; a családi élményfürdő vizes kalandjai, a kulturális programokok és az ismert Gyógyfürdő méltó nyárkezdő programok.

  • Mi berendezzük nektek

A gyerekeknek külön örülünk, a gyerekzsivaj pedig egyenesen zene füleinknek, amit az apartmanok felszereltségében is tapasztalni fogsz. Konyhával, fürdőszobával, légkondicionálással és zárt udvaron belüli pakolási lehetőséggel várunk!

Persze azzal is tisztában vagyunk, hogy esetleg egy teljes hétre nem engedheted meg magadnak az önfeledt kikapcsolódást, és egy-egy órára vissza-vissza kell térned a „munkaasztalhoz”, így ingyenes WIFI-kapcsolatot is biztosítunk.

  • És amit biztosan nem kapsz meg egy szállodában…

A kiadós kalandozások, túrák után a kalória-visszapótlásra, fedett bográcsozási lehetőséget kínálunk. Hiszen nincs nyár, bográcsozás nélkül!

Egy dolgot nem tudunk igazán garantálni: az unalmas perceket. Ugyanis nálunk a lazulással töltött órák is valóságos frissítőként hatnak.

 

Jobb, ha utána nézel a tavaly elhányt bőröndöknek, és mihamarabb lecsaptok az akcióra, nehogy más „kalandorok” előzzenek meg titeket! De mielőtt ezt megtennétek, ne felejtsétek bővebb információt kérni az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +36-30-262-9450 , e-mail: maria@aranyapartman.hu

* (Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (IFA), mely érkezéskor a helyszínen fizetendő)