home 4200 Hajdúszoboszló, Arany János u. 22.
Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Szállás Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlói pihenésben gondolkodik, s szeretne megfelelő megoldást találni szállásként, szálláshelyként? A következő lehetőségekből választhat Hotel, Panzió, Vendégház, Kiadó Szoba és Apartman.

Miért érdemes apartmant választania a szállás kínálatból?

Mindenki szeretné a nyaralás, vagy a pihenésre szánt idejét, olyan szálláson eltölteni, ami legalább az otthona kényelmét garantálja, vagy még kényelmesebb is, hogy könnyen regenerálódhasson, pár nap alatt teljesen eltűnjön a hétköznapi stressz. A hosszabbtávú, üdüléssel kapcsolatos befektetés az üdülési joghoz kötődik. Ebben a rendszerben apartmanokat értékesítenek szállásként, szálláshelyként, ami nem véletlen, hiszen a legtágasabb terek, s a leginkább az üdülők egyedi igényeit kiszolgáló lehetőségek ebben a szállás típusban rejlenek.

Hogyan hasonlítsuk össze a szoboszlói szállásokat?

A hotelek infrastruktúrájával az étteremmel, a wellness részleggel nem tud versenyezni egy családi apartman, mint szállás, de a tágasabb szobák, tágasabb élettér, a kevesebb vendég, a nagyobb csönd, a személyre szabott kiszolgálás, az olcsóbb árak mind olyan tényező, amiket érdemes mérlegre tenni a döntés előtt, mielőtt szálláshelyet választunk.

A jó panziós segítségével is családias lehet a légkör, de mi ezentúl is számos olyan szolgáltatást tudunk nyújtani kozmetika, fodrászat, ami a hotelek, szállodák kínálatát jellemzi, de egy panzióét nem.

Így mi ugyanolyan áron, jóval több értéket tudunk Önnek felajánlani, mint egy hasonló kategóriájú panzió, szállásként.

A vendégház, s a kiadó szobák esetében a vendég egy közös térben, udvaron, vagy épületben van az ott élő tulajdonosokkal, ez lehet előny is a szálláshelynél, ha a társaságuk pontosan a mi személyiségünkhöz, családunk szokásaihoz is illeszkedik, de lehet hátrány is, ha ez nem így alakul.

Azonban ha ez véletlenül nem így lenne, akkor már nem tudja magát, olyan kellemesen érezni a vendég a szállásán, szálláshelyén, feszélyezi esetleg a túlzott közvetlenség, a szabályok, amikre figyelnie kell, s még ha ekkor nem is érzi, de nem lesz olyan önfeledt a nyaralása, mint ahogy azt szerette volna.

Sok kiváló szállást, szálláshelyet találhat Hajdúszoboszlón!

Természetesen minden kategóriában, akár hotel, akár panzió, akár vendégház, akár kiadó szoba, találhat kedvére való szállást Hajdúszoboszlón.

Mi azonban már a beruházás pillanatában, azért döntöttünk az apartman, mint szálláshely mellett, mert tágas életteret, a vendégeink igényeihez igazodó kategóriákat a luxustól, a családias jellegig, s szabadon variálható – egybenyitható, elkülöníthető – szállás lehetőséggel kívántuk szolgálni a hozzánk látogatók kényelmét. A mi apartmanunk, a hajdúszoboszlói szállásokat figyelembe véve, kényelmes, tágas jól felszerelt szálláshely: konyhával, fürdőszobával, légkondicionálási, fedett bográcsolási lehetőséggel. Ingyenes WIFI-s Internettel, zárt udvaron belüli pakolási lehetőséggel bővítve. Pihenését, csendes nyugodt környezetben lévő szálláson tudja eltölteni.

Nekem van időm Önre, speciális nyaralási igényeire.

Szállást keres Hajdúszoboszlón, mérlegelje a különböző szálláshelyeket, mint lehetőségeket, de regisztráljon nálunk is, hogy telefonon megbeszélhessük szállás igényeit, s pihenésként, nyaralásként a személyre szabott legjobb megoldást kínáljuk!

Irány Hajdúszoboszló!

Hajdúszoboszló az Alföld fővárosaként is ismeretes. Gyógyfürdőivel, fürdőkomplexumával kiváló úti cél családosok és egyedülálló emberek számára is. Azonban Hajdúszoboszló szállás lehetőségeit nézve, felmerülhet bennünk a kérdés: hol szálljunk meg? Mi alapján válasszunk szállást?

Nem mindegy, hogy milyen helyen és milyen körülmények között töltjük a pihenésünket. Hajdúszoboszló szállás lehetőségei közül amennyiben valóban pihenésre vágyunk, és nem zsúfoltságra, az apartman a legideálisabb megoldás. Az pihenés ideje alatt csendes „albérletként” funkcionál, egy barátságos lakosztályként, mely az otthon kényelmét és meghittségét hozza magával. Egy apartmanban az igényeinkhez igazított, személyre szabott kiszolgálásban lesz részünk.

A rengeteg élményről, kulturális és gasztronómiai programokról, illetve a fürdésről sem kell lemondanunk. Minden egy karnyújtásnyira van. A program dús és élményekben gazdag nap után pedig igazi csendben és nyugalomban pihenhetjük ki magunkat.

Hajdúszoboszló szállás lehetőségei közül válassza az Arany Apartmant!

Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!