Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Szilveszter Hajdúszoboszlón azoknak, akik a szilveszter többféle változatát kedvelik

„Hol töltsem a szilvesztert?” Már megint itt az évenként ez idő tájt kísértő megválaszolandó kérdés dilemmája. Választék az van bőven, de az örök kérdés mindig ugyanaz: otthon, vagy máshol? És mennyibe fog ez nekünk kerülni? Jó lenne idén olcsóbban is megúszni. De ilyen kombináció nem létezik, vagy mégis?

Szilveszter? Ahányan vagyunk, annyiféleképpen.

Van, aki utoljára 8 éves korában maradt le az éjfélről; hisz teljesen kizárt, hogy szuszogva, szörcsögő orral feküdjön le és aludj át az utolsós perceket az évből. Nem is érti, hogyan lehetséges átaludni éjfélkor még a meglepetésfilmet is a tv-ben.

Van, aki a bulikra, a vörösboros kólákra, a DJ-re és a hajnalig tartó jókedvre esküszik. Vannak, akiket zavar a tömeg, és kizárt, hogy egy szórakozóhelyen töltsék, így maradnak a házibulik.

Vannak, akik ki se mozdulnak, de azért mégiscsak „szilveszter van” címszó alatt otthon a szűk családdal vagy a párjukkal, barátaikkal várják ki az újévet; jöhet a virsli, a pezsgő, a közös csevejek időszaka.

Vannak, akik több száz km-et is képesek leutazni egy igazán klassz helyre, hogy csodás környezetben, ha kell, nyári hangulatban töltsék a szilvesztert.

És itt vagy te a dilemmáddal…

És itt vagy te, akiknek fogalma nincs, idén melyik formációt válassza. Mindegyikbe van valami jó. És ki tudja, épp akkor milyen hangulatba leszel.

Vajon fárasztó lesz-e a kötelező és felejthetetlen bulizás elvárásának való megfelelés? Vagy inkább egy rövid kikapcsolódás után az „otthoni szilveszter” hangulatára vágynál? De azért jó lenne egy kicsit otthonról is kimozdulni és egy félig meddig vett teleléssel összekötni az év utolsó ünnepét?

Töltsd rendhagyóan a Szilvesztert Hajdúszoboszlón!

Miért jársz jól apartmanunkkal szilveszterkor?

Mert egy fergeteges bulit tölthetsz Hajdúszoboszlón, ahol ez időszakra Hajdúszoboszló is ünnepi díszbe öltözik, karácsonykor ünnepi programok, közös karácsonyfa díszítés; szilveszterkor a városi fürdő pedig egyedi programokkal vár. Hajdúszoboszlón egyszerre ünnepelhetsz, pihenhetsz és kényeztetheted magad. Apartmanunkban megszállva ráadásul jóval kedvezőbb áron, mintha egy szálloda ünnepi csomagajánlatát vennéd igénybe.

De mire is számíthatsz erre mifelénk?

A város főterén hatalmas ünneplés veszi kezdetét évről évre az esti órákban. Ekkor kerül általában megrendezésre a fürdőváros hagyományos rendezvénye az “Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés” is.

A szabadtéri koncertek, a tűzijáték és az Aqua-Palace fedett élményfürdő szilveszteri habpartija pedig nem hiányozhat egyetlen év végéről sem. Hajdúszoboszlón bizony fürdőruhában is lehet búcsúztatni az óévet.

Nagykabát helyett kapd fel a strandpapucsot a sarokból, és vegyél részt egyedülálló habparty-s, zenés éjszakai fürdőzésen!

De mi van akkor, ha semmi kedved nem lesz a nyüzsgő szilveszterhez?

Apartmanunk családias, otthonias jellege épp ideális alternatíva lesz a számodra. Ahol otthon, de „mégsem otthon” töltöd a szilvesztert.

Különösen, ha a gyerekeket sem hagyjátok ki a jóból, ez esetben az ünneplés helyszínét körültekintően érdemes kiválasztani. A bababarát szolgáltatás pedig egyetlen szállodában sem üti meg az otthonias légkör és környezet mércéjét.

Tölts el egy vegyes szilvesztert Hajdúszoboszlón, ahol néhány napos pihenés keretében egészen különböző élményeket gyűjthetsz össze. És olyan szilveszteri estét alakíthatsz magadnak, amilyet csak szeretnél. Foglalja szállást még ma, mert lassan betelnek a helyek!