Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Színes programok Hajdúszoboszlón decemberben is!

Szeretnél változtatni az eddigi évek ünnepi menetén? Kedved lenne téli szabadságod idején új helyet felfedezni? Kulturális élményekre vágysz? Vagy inkább csobbannál egyet ünnepi fények mellett? Foglalj szállást az Aranyapartmanban még ma, és nézz körül Hajdúszoboszló karácsonyi és szilveszteri programjai között!

Egész évbe várja a fürdőzőket az Aqua Palace!

Az egyre rövidebb nappalok, a napsütés hiánya sokakat elfáraszt decemberre. Könnyen járunk úgy ebben az évszakban, hogy amikor elindulunk a munkahelyünkre, akkor még, amikor hazaérünk, akkor pedig már sötét van. Hiányzik a meleg és a napsütés.

Ha így van, töltsd el az ünnepeket az alföld fürdővárosában! Csobbanj egyet az Aqua Palace meleg vizes medencéiben, melegítsd fel magadat a szaunában, és élvezd a szilveszteri habpartyt! Úgy fogod érezni, mintha a nyár látogatott volna el hozzád! És nincs messze szállásunktól: akár gyalog is hamar, tíz perc alatt odaérsz. Autóval pedig tényleg csak néhány perc az egész.

Érdemes belevágni: a sportkedvelők, a kalandvágyók kipróbálhatják a nyolc méter magas vízi csúszdát, a szörf medencét, a fallabdát, a pingpongot, a spinninget, és az Aqua Fitnesst is.

A legkisebbeknek is óriási lesz az élmény! A gyerekeket várja minden szombaton a Miky Minney parti, hétvégénként pedig kézműves animáció. Az ugrálóvár, minden apróság kedvence pedig állandóan használható!

Adventi és karácsonyi programok egész hónapban

Nem csak a fürdőzésről szól azonban az élet Hajdúszoboszlón. Főleg nem az ünnepek idején. Rengeteg érdekes esemény vár mindenkit.

Ha kulturális élményekre vágysz, ezeket ki ne hagyd!

  • December 13-án megtanulhatunk gyertyát önteni a Luca napi vigasság keretében, a Gazdaházban.
  • Színes program várja a zenekedvelőket is. A Rock Cofe Hajdúszoboszlóban a Belmondo zenekar fog koncertet adni, e hónap 16-án.
  • Közvetlenül karácsony után, 27-én, a Zorall zenekar lép fel ugyanezen a helyszínen.
  • Aki a komolyzenét részesíti előnyben, annak jó hír, hogy klasszikus koncertekben is bővölködni fog a december. Három koncertet is ajánlunk:
  • December 16: A Zichy Géza Zenei Alapfokú Művészeti Iskola Ifjúsági Fúvószenekarának gálahangversenye.
  • December 18: A Bárdos Lajos Városi és Pedagógus Énekkar karácsonyi hangversenye.
  • December 21: A Zichy Géza Zenei Alapfokú Művészeti Iskola karácsonyi hangversenye.
  • Kulturális Központ is sok színes programmal vár kicsiket és nagyokat. A helyszín szállásunktól két-három perces autóútra található. Ha a városban töltjük az ünnepeket, érdemes körülnézni változatos programjaik között. A kicsiket biztosan érdekelni fogja a december 10-ei Diótörő mesebalett, a felnőtteket pedig a 11-ei színházi előadás, aminek címe: Gyógyír északi szélre. Aki a könyvbemutatókért rajong, december 12-én látogasson el ide. Vida Lajos fog beszélni „A bosszú napja kedd” című történelmi regényéről.

A hévíz gyógyító hatásai

Hajdúszoboszló városa elsősorban gyógyvizéről ismert. Az egészségük visszanyeréséért küzdő időseket és fiatalabbakat egyaránt várja a híres gyógyfürdő. Érdemes rászánni egy-két hetet arra, hogy itt kezeltessük magunkat. A városból feltörő hévíz a kutatások és a visszajelzések alapján is sok betegség gyógyítására alkalmas, emiatt komplett gyógyászati központ működik itt.

A 2002-ben felújított Gyógyfürdő épületében komplett kezelésben részesítik az arra rászorulókat. Előtte szakorvosok mérik fel a beteg állapotát, ők írják elő a kúrát. Ez a fürdőzés mellett gyógyiszap-pakolást, mozgásterápiát, légző kúrát, orvosi masszázst, illetve ultrahang- fény- és elektroterápiákat jelent, és ezeknek különböző kombinációit. Ez a gyakorlatban negyven féle különböző kezelés. A vendégeket három, eltérő hőfokú fedett medence várja.

A Gyógyfürdő épülete kevesebb, mint tíz perc sétára található az Aranyapartmantól. Így az idősebb korosztály számára is ideális szálláshelyet kínál csendes, családias hangulatú apartmanunk.

Szoboszlói szilveszter

Hagyományos óévbúcsúztató a főtéren

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a város főterén a szilveszteri csergetés. Az év utolsó estéjén, 17 órakor, ostorpattogtató csergetéssel kezdődik a rendezvény. Ennek keretében emlékeznek meg a helyiek arról, hogy egykor hogyan ijesztette el a város lakossága a török hódítókat – a hagyomány szerint kolomp-szóval és ostorpattogtatással. Ezt követi a tűzijáték, majd pedig sztárvendégekkel búcsúztatják el az óévet.

Medencés buli az Aqua-palace élményfürdőben

Az eddigi évek hagyományai folytatódnak, és idén is várja a bulizni vágyókat a hajdúszoboszlói élményfürdő Hab partyja. Az éjszakai habban fürdőzés, a lézer show, a finom ételek, és az éjféli pezsgőbontás emlékezetessé fogja tenni 2016  utolsó éjszakáját.

Kapcsolódj ki! Töltsd az ünnepeket Hajdúszoboszlón, és foglalj szállást az Aranyapartmanban – még ma!