Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Erről maradsz le egy méregdrága szállodában!

Nincs már sok idő, és a nyakadon lesz az idei nyaralási szezon. Azonban nem az a legnagyobb gond, hogy nem tudod, hol töltsd az idei nyarat; hanem az, hogy az általad preferált szállásforma egy vagyonba kerül majd neked, és rengeteg élménytől fosztod meg magad. Erről maradsz le Hajdúszoboszlón egy méregdrága szállodában.

A nyaralás az év fénypontja. A nyaralás a kikapcsolódás időszaka.

Tényleg így van?

Te mégis nyűgnek véled annak megszervezését és állandóan küszködsz az örök dilemmával: hol és hogyan töltsd az idei nyarat?

Leghőbb vágyad a tartalmas, önfeledt nyaralás. Mindeközben a víz közelségét; a rengeteg élményt sem vetnéd meg.

Ráadásul mindezt itthon.

Igényeidnek tökéletes megoldást nyújtja Hajdúszoboszló

Igényeid tökéletes megvalósítója a mediterrán hangulatú Hajdúszoboszló. Az Aqua Park kihagyhatatlan csúszdaparadicsoma az óriáscsúszdával, a hidro-, és multicsúszdával és számos egyedi csúszdázást nyújtó élményekkel.

A mediterrán tengerparti hangulat, a kulturális programok és az ismert Gyógyfürdő környezetének mikroklímája valódi felfrissülést és pihenést nyújt. A várostól alig 30 km-re pedig valódi szafariban lehet részed a Hortobágyon.

Hajdúszoboszló nem ismeri a korhatár fogalmát

A kisgyermekes családok, a fiatal baráti társaságok, a sportkedvelő felnőttek, és a gyógyulni és pihenni vágyó idősebb korosztály is megtalálja Hajdúszoboszló kifejezetten nekik kínált lehetőségeit.

Ez alól te sem vagy kivétel!

De miért szállodában gondolkodsz?

A hajdúszoboszlói szállodák nagy része néhány száz méteres távolságra vannak a Gyógyfürdőtől és az Aqua Parktól. Az ingyenes Wifi, a légkondi, a Szép-kártya elfogadóhely, az ingyenes parkolási lehetőség, és a családi szállodai kínálat vonzó a számodra.

Érthető.

Azonban tudtad, hogy mindezt megkapod egy apartmanban is?

Tekints egy kicsit a tények mögé. A szállodák vékony falai, a szűk szobák, az unatkozó gyerekek kielégíthetetlen kalandvágyai egy korlátozott pihenési formát nyújtnak.

Mint ahogy a telített szállodák forgalmas büféhelyiségei – ahol mégis csak illik szépen felöltözve reggelihez ülni – sem fogják a nyugalmas perceket jelenteni a számodra.

A szálloda – korlátozott lehetőségeivel – drága mulatság a számodra! Hogyan old meg az „igazi nyaralás projektet” kedvezőbb áron?

Nyaralj úgy, mintha otthon lennél, pénztárcabarát áron!

Apartmanunkat neked találták ki.

Az igényeid alapján berendezett apartmanjaink biztosítják, hogy az otthonod kényelméhez hasonlóan tudj visszavonulni egy-egy élményekben dús nap után. Apartmanunk felszereltségében is láthatod, hogy gondol a család apraja-nagyjára.

Képzeld el a tágas szobákat, a tágas és csendes életteret, a saját konyhát és fürdőt. Mindezt légkondival, ingyenes Wifivel, és biztonságos zárt udvaron történő parkolási lehetőséggel. SZÉP-kártya elfogadóhelyként pedig nálunk is élhetsz e lehetőséggel.

Itt élményekben lesz részed! Valódi pihenés minden egyes programdús nap után, mindössze 400 méterre a Gyógyfürdőtől!

A kalandok esetében csak egy kérdés adott: vajon bírod-e majd tempóval?

A kiadós kalandozások, programok és pihenéssel töltött órák után az igazi nyár esti programját csak mi kínáljuk neked: a fedett bográcsozási lehetőséget. Hiszen nincs nyár, bográcsozás nélkül, a nyaralás ideje alatt sem.

Ez az, amit biztosan nem kapsz meg egy szállodában!

Egy dolgot sajnos nem tudunk igazán garantálni: az unalmas perceket. Töltsd az idei nyarat Hajdúszoboszlón, felesleges költekezés nélkül!

És ne maradj le a valódi és igazi élményekről és pihenésről egy szűk terű, zsúfolt szálloda miatt! Kérj ajánlatot még ma!