Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Májusi események Hajdúszoboszlón

Május 1-jét először százhuszonöt éve ünnepelték meg. Az 1990-es évekig a munka ünnepe volt, azóta pedig a munkavállalók szolidaritási napja. Ennek örömére munkaszüneti nap, és mint ilyen, a tartalmas kikapcsolódás, a családi és baráti együttlétek ideje lett. Az Arany Apartman tökéletes szállás arra az esetre, ha városunkban, Hajdúszoboszlón szeretné eltölteni nyár eleji pihenőidejét.

Május 1: majális, koncertek és pihenés

Természetesen nincs Május 1. igazi majális nélkül. Hajdúszoboszlón sincs ez másképpen. Az Arany Apartman szállástól könnyen és gyorsan elérhető a helyszíneken többek között Delhusa Gjon és Zanzibár koncert is megrendezésre kerül. Persze a gyerekek sem fognak unatkozni: őket ugrálóvár, középkori játszótér, arcfestés, kézműves foglalkozás várja, és persze mindannyiunkat egy igazi vásári forgatag!

Május utolsó vasárnapja: gyereknap!

A Hungarospa fürdőben idén is a gyerekeké a főszerep a hónap utolsó vasárnapján. Ha a család kedvenc időtöltése a fürdőzés, mindenképpen érdemes szállásnak az Arany Apartmant választani: családbarát szálláshelyként, a fürdőhöz közel lehet nálunk kipihenni az élmények okozta fáradalmat. A kicsiket a fürdőkomplexum területén idén akrobatikus bűvészműsor, kézműves foglalkozás és Miki-mini parti várja.

A szállástól öt percre található Kulturális Központban pedug a Kiskalász zenekar fogja szórakoztatni a gyerekeket május 26-án. A két aranylemezzel büszkélkedő zenekar méltán népszerű kicsik-nagyok körében: a dalok szövegét saját maguk írták, és egyedi megzenésítésükért is a tagokat illeti a dicséret.

Egyéb májusi programok

A hónap többi napján is sok színes időtöltés vár mindenkit Hajdúszoboszlón. Kedvcsinálónak álljon itt néhány:

Május 3-5: Hajdúsági Ízek Fesztiválja

Május 4: Kalapács kettős jubileumi koncert

Május 18: Pély Barna Blue Heart lemezbemutató koncert

Ha szereti a májusi kavalkádot, itt a helye Hajdúszoboszlón! Foglalja le szállását az Arany Apartmanban még ma!