Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Ünnepelje meg a víz világnapját Hajdúszoboszlón!

Hajdúszoboszló olyan hely, ahová érdemes elutazni. Pihenni, szórakozni, kikapcsolódni.

Kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek is. Itt mindenki megtalálhatja a neki való programot.  A lehetőséget arra, hogy feltöltődjön.

Töltsön el néhány napot nálunk márciusban! A tavasz itt tárt karokkal várja Önt. Ne habozzon, foglaljon szállást az Arany Apartmanban, még ma! Mi pedig mutatunk három vonzó programot, ami miatt jól fogja érezni magát városunkban:

1. Március 19. A legkisebbeknek kedveznek ezen a napon. A gyerekek egyik legkedveltebb zenekara, az Alma együttes fog fellépni a Kulturális Központban.

A banda tagjai maguk is fiatal apukák, aki professzionális szinten tudják megszólítani és szórakoztatni a gyereket. Humoruk egyedülálló. Annyira viccesek, hogy garantált, hogy a szülők, nagyszülők is jól fognak szórakozni! Este pedig mindenkinek pihentető éjszakát kínál az Arany Apartman, amely ideális szálláslehetős az egész család számára.

2. Március 22. Ha a víz világnapja, akkor ünnepeljük Hajdúszoboszlón! 1993 óta minden évben, más és más nézőpont alapján, de erről a pótolhatatlan természeti kincsünkről emlékezünk meg. Idén sem találhatnának városunknál ideálisabb helyszínt a pancsolás szerelmesei.

Ezen a napon a komplexum bejáratainál minden vendéget ajándék ásványvíz vár. Fürdőtörténeti kiállítás is megrendezésre kerül. A program különlegessé teheti a napját annak, aki ekkor ellátogat az általunk ajánlott szálláshelytől csak néhány perc sétára található fürdőbe. Akár a wellnesst, akár a gyógyfürdőt, akár a fedett élményfürdőt választjuk, garantáltan élmény dús és pihentető kikapcsolódásban lesz részünk.

3. Március 26. Máté Péter emlékest kerül megrendezésre a Szoboszlói Tavaszi Művészeti napok keretében. A 2017-es esztendő a tragikusan elhunyt zenészikon halálának 70. évfordulója. Dalait Molnár György Lyra-díjas harmonikás és koncertzenekara idézi meg.

Ünnepelje a tavaszt Hajdúszoboszlón, és foglaljon szállást az Arany apartmanban, még ma!