Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Bababarát élményfürdő és szállásforma Hajdúszoboszlón

Bababarát. A legkedveltebb és legkeresettebb kifejezés a számodra, amióta megszületett a kicsi? Azóta máshogy láthatjátok a világot? Máshogy készültök egy étteremben töltött ebédre és más szempontokat vesztek figyelembe a pihenőhelyet, vagy a nyaralási célpontot illetően is?

Viszont szeretnétek, ha élményekben lenne részetek? Ne hagyjátok ki Hajdúszoboszlón az Aqua-Palace fedett élményfürdőt! Ráadásul a családias szállásformáról sem kell lemondanotok velünk!

Végre itt a vakáció…

Ne várjatok tovább a régóta várt családi nyaralásra ti sem! Épp itt az ideje a kicsit is bevonni a családi programokba! Ha olyan helyre vágytok, ahol a család minden tagja a „családbarát lehetőségeknek” köszönhetően jól érzi magát, Hajdúszoboszló kitűnő választás. Számos programlehetőség biztosítja a számotokra a családbarát üdülést. Mindközül az egyik legkedveltebb az Aqua-Palace élményfürdő.

Elvihetünk benneteket egy virtuális képzeletbeli körútra?

2010 márciusa óta egész évben várja a látogatókat, fürdőzéssel és sport lehetőségekkel az Aqua-Palace élményfürdő, Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. Ha „élmény a babának”, és élmény a „mamának és papának” elv szorgos követői vagytok, akkor a hajdúszoboszlói élményfürdő kitűnő választás.

Itt nem fogsz sokáig morgolódni a naptejjel folytatott küzdelmed miatt, ugyanis hamar kárpótlást nyersz a rengeteg családbarát programlehetőségben.

A tágas szauna részleg finn, infra és gőz szaunáknak ad otthon és várja, a stresszes hétköznapoktól meggyötört tested, hogy lelkileg és testileg is feltöltsön! A merülő és Kneipp medence, a bőséges masszázs kínálat, de a fodrász, pedikűr és manikűr lehetőség is kárpótolni fogja anyát a sok átalvatlan éjszaka miatt.

Ha egy kis magányra vágytok és zsivajmentes övezetre, a privát fürdő és a relax szoba biztosítja számotokra a magányosabb pihenőperceket!

A gyermek-pihenő- és szoptató helyiségek, a pelenkázó helyiség valamint a játszóház és a bébi úsztató medencék teszik a babának is élvezhetővé minden percét az ott töltött időnek. Nyugodt körülmények, élménydús környezet; épp erre van szüksége!

Itt megúszhatjátok a meseolvasást! Ugyanis a különböző fürdők különböző világokba varázsolnak el benneteket!

Fürdőkultúrák megidézését valósítják meg a különböző medencék, mint pl.  az India világába kalauzoló Gangesz fürdő, a fürdőkultúrájáról híres Róma dicsőségét idéző római fürdő, a barlang fürdő, a filmeket vetítő mozi fürdő vagy a tengeri és  jégbarlang fürdő.

Na de hol marad apa? És az ő kalandvágya?

Az Aqua-Palace biztosítja a kalandorok számára is az élménydús kikapcsolódást. A legmagasabb csúszdája ugyanis két emeletet is átölel a maga 8 méteres magasságával és 74 méter hosszával. A Szörf épületben pedig végre kiélheti sportszeretetét, mint ahogy a fallabda, a ping-pong, a spinning és a további szervezett mozgás programok által is.

A nap végére igazán elfáradtatok? Nem hogy a kicsi, de még apa is bebóbiskolt a délutáni sziesztán? Hol máshol térhetnétek nyugovóra, mint egy családbarát szállásformát nyújtó apartmanban. Ahol az otthon kényelmében érezhetitek magatokat. Ahol kellőképpen kipihenhetitek magatokat a másnapi kalandokra. Ez az Aranyapartman.

Csapó kettő. Jön a következő adag élményzuhany! Felkészültetek?