Bababarát élményfürdő és szállásforma Hajdúszoboszlón

Bababarát élményfürdő és szállásforma Hajdúszoboszlón

Bababarát. A legkedveltebb és legkeresettebb kifejezés a számodra, amióta megszületett a kicsi? Azóta máshogy látatjátok a világot? Máshogy készültök egy étteremben töltött ebédre és más szempontokat vesztek figyelembe a pihenőhelyet, vagy a nyaralási célpontot illetően is?

Viszont szeretnétek, ha élményekben lenne részetek? Ne hagyjátok ki Hajdúszoboszlón az Aqua-Palace fedett élményfürdőt! Ráadásul a családias szállásformáról sem kell lemondanotok velünk!

Végre itt a vakáció…

Ne várjatok tovább a régóta várt családi nyaralásra ti sem! Épp itt az ideje a kicsit is bevonni a családi programokba! Ha olyan helyre vágytok, ahol a család minden tagja a „családbarát lehetőségeknek” köszönhetően jól érzi magát, Hajdúszoboszló kitűnő választás. Számos programlehetőség biztosítja a számotokra a családbarát üdülést. Mindközül az egyik legkedveltebb az Aqua-Palace élményfürdő.

Elvihetünk benneteket egy virtuális képzeletbeli körútra?

2010 márciusa óta egész évben várja a látogatókat, fürdőzéssel és sport lehetőségekkel az Aqua-Palace élményfürdő, Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. Ha „élmény a babának”, és élmény a „mamának és papának” elv szorgos követői vagytok, akkor a hajdúszoboszlói élményfürdő kitűnő választás.

 

Itt nem fogsz sokáig morgolódni a naptejjel folytatott küzdelmed miatt, ugyanis hamar kárpótlást nyersz a rengeteg családbarát programlehetőségben.

A tágas szauna részleg finn, infra és gőz szaunáknak ad otthon és várja, a stresszes hétköznapoktól meggyötört tested, hogy lelkileg és testileg is feltöltsön! A merülő és Kneipp medence, a bőséges masszázs kínálat, de a fodrász, pedikűr és manikűr lehetőség is kárpótolni fogja anyát a sok átalvatlan éjszaka miatt.

Ha egy kis magányra vágytok és zsivajmentes övezetre, a privát fürdő és a relax szoba biztosítja számotokra a magányosabb pihenőperceket!

A gyermek-pihenő- és szoptató helyiségek, a pelenkázó helyiség valamint a játszóház és a bébi úsztató medencék teszik a babának is élvezhetővé minden percét az ott töltött időnek. Nyugodt körülmények, élménydús környezet; épp erre van szüksége!

Itt megúszhatjátok a meseolvasást! Ugyanis a különböző fürdők különböző világokba varázsolnak el benneteket!

Fürdőkultúrák megidézését valósítják meg a különböző medencék, mint pl.  az India világába kalauzoló Gangesz fürdő, a fürdőkultúrájáról híres Róma dicsőségét idéző római fürdő, a barlang fürdő, a filmeket vetítő mozi fürdő vagy a tengeri és  jégbarlang fürdő.

Na de hol marad apa? És az ő kalandvágya?

Az Aqua-Palace biztosítja a kalandorok számára is az élménydús kikapcsolódást. A legmagasabb csúszdája ugyanis két emeletet is átölel a maga 8 méteres magasságával és 74 méter hosszával. A Szörf épületben pedig végre kiélheti sportszeretetét, mint ahogy a fallabda, a ping-pong, a spinning és a további szervezett mozgás programok által is.

A nap végére igazán elfáradtatok? Nem hogy a kicsi, de még apa is bebóbiskolt a délutáni sziesztán? Hol máshol térhetnétek nyugovóra, mint egy családbarát szállásformát nyújtó apartmanban. Ahol az otthon kényelmében érezhetitek magatokat. Ahol kellőképpen kipihenhetitek magatokat a másnapi kalandokra. Ez az Aranyapartman.

Csapó kettő. Jön a következő adag élményzuhany! Felkészültetek?

Elérhetőségeink

4200 Hajdúszoboszló, Arany János u. 22.

+36302629450

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo
 

Készítette:Honlapépítők