Káosz helyett élménydús karácsony Hajdúszoboszlón

Káosz helyett élménydús karácsony Hajdúszoboszlón

Tökéletes karácsonyról álmodtok évről évre? De a karácsonyi szezon a kígyózó sorokról, a hosszú bevásárlólistáról, és a napokig tartó takarítási lázról szól? Végre úgy szeretnéd érezni a karácsony „igazi hangulatát”? Kerüljétek el a karácsony-szindróma idei támadását, és töltsétek az ünnepeket Hajdúszoboszlón!

 

 

Hogyan tudnám idén másképp - évről évre felteszed e kérdést?

Hogyan tudnám idén másképp elintézni a karácsonyi nagybevásárlást, menedzselni a takarítást…

Hogyan tudnám idén elkerülni az ünnep közeledtével jelentkező stresszt…

 

Évről évre ugyanaz a forgatókönyv karácsonykor?

A tökéletes karácsony csak a filmekben létezik. Az elmúlt évek karácsony-felhozatala legalábbis e végkövetkeztés levonására inspirál. Az igazi karácsony, amikor esik a hó; sül a karácsonyi menü; illatoznak a sütemények; és boldog egyetértésben összegyűlik az egész család.

Ehelyett a karácsonyi vásárszezon elkezdődésével a kígyózó sorok; a fagyban, tömegben forralt boron cuppogó emberek tömege teszi színessé a mindennapokat. Egyre nagyobb a tumultus az élelmiszerboltokban és a piacokon. Eluralkodik a vásárlási láz. És valahogy feltűnően nincs kirakat télapó és rénszarvas vagy díszvilágítás nélkül. A kürtős kalács és a forralt bor illata pedig mindennapossá válik.

Olyan jó lenne a karácsonynak csak a napos oldalával találkozni? Az élményeket megélni.  Elkerülni a munkával és stresszes járó perceket?

Az igazi karácsonyi ajándék idén egy nagy szalaggal átkötött néhány napos pihenés volna?

 

Káosz karácsonyra? Idén inkább fogjátok meg a könnyebbik végén!

A karácsonynak megvannak a maga csodás elemei, amiket egyesek szeretnek, egyesek viszont nem. Azonban nem kell lemondani az ünnepi hangulatról akkor sem, ha nem otthon töltitek az ünnepek idejét. Decemberben szorgalmasan készíthetitek a karácsonyi díszeket, kidekorálhatjátok és díszpompába elmehetitek az udvart, közösen süthetitek a mézeskalácsokat; azonban a karácsony idején a pihenés mellett kényeztetésben is részesülhettek. Töltsétek a karácsony időszakát Hajdúszoboszlón!

A városi fürdő évről évre egyedi programokkal színesíti a Hajdúszoboszlón töltött napokat. A változatos karácsonyi programok, a wellness szolgáltatások, és a finomabbnál finomabb karácsonyi menük kóstolása emlékezetessé teheti az ünnepeket. Az biztos, hogy fényekben, emlékekben és nagy érzelmekben nem lesz hiány idén sem. Ráadásul a gyerekekkel is tartalmas időt tölthettek.

 

Az alábbi programokat semmiképp se hagyjátok ki!

  1. december 20.-án a karácsonyi énekkari hangversenyt, mely során a Református templomban a Bárdos Lajos Városi és Pedagógus Énekkar karácsonyi hangversenyét tekinthetitek meg. Igazi karácsonyi hangulatot alapozva meg ezzel.
  2. december 25-26.-án a karácsonyi hópartyt szauna szeánszokkal, melyre az Aqua-Palace fedett élményfürdőjében kerül sor, zenés esti fürdőzés, habparty és karácsonyi szauna szeánszok keretében. Egész emeletnyi Szaunavilág - 3 finn szauna, 2 gőzkamra, 2 infraszauna, merülő- és taposó medence, valamint tágas pihenő – vár titeket egy élménydús szaunázással.

Ha nem volt elég a habpartykból, az Aqua-Palace Szilveszteri Habpartyjával folytathatjátok 2015. december 31.-én. Az év utolsó éjszakáján szilveszteri habparty-val vár titeket, hogy fürdőruhában köszöntsétek a 2016-os évet. Az Aqua-Palace szilveszteri medencés buliján a fürdőzés mellett habparty, éjféli vacsora valamint azt kiegészítő koktélok és további hangulatos programok várnak.

Maradnátok a hagyományos szilveszteri programoknál?

Akkor az Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés vár benneteket Hajdúszoboszló főterén, ahol hagyományos programok, tűzijáték és zenés koncertek várnak benneteket. A szilveszteri csergetés régi hagyományon alapuló rendezvény. Nézzétek meg milyen Hajdúszoboszlón a Szilveszter!

 

Nos, maradtok a sresszesebb és időigényesebb karácsony kivitelezése mellett? Vagy inkább idén elvonulnátok egy csendesebb helyre, és csak az igazán fontos dolgokra koncentrálnátok; mindezt úgy, hogy a karácsonyi hangulatból sem maradnátok ki?

Jól döntöttetek. Foglaljatok szállást még ma! Kezdjétek a karácsonyi készülődést ezzel!

Elérhetőségeink

4200 Hajdúszoboszló, Arany János u. 22.

+36302629450

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

logo
 

Készítette:Honlapépítők