Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Szeret kirándulni? Hajdúszoboszlón és környékén jól fogja érezni magát!

Az Arany Apartman szálláshely Hajdúszoboszló központi részén található: elég közel minden látnivalóhoz, de mégis csendes környezetben. Családok, fiatalok és idősebbek számára is kiváló pihenési helyszín. Maga a város pedig bővelkedik kikapcsolódási lehetőségekben. Nálunk ősszel sem fog unatkozni! Összeszedtünk néhány izgalmas programot, ami biztosan érdekelni fogja.

Sáska horgásztó

A még mindig szép őszi időben nem csak a horgászás megszállottjai, de a családtagok, barátok is jól érezhetik magukat a tóparton. Amíg apa a nagy fogásra vár, a többiek megfőzhetik az ebédet vagy akár szalonnát süthetnek, hiszen tűzgyújtásra is lehetőség van. A halőrházban pedig büfét és horgászboltot találunk, ahol akár botot is bérelhetünk. A tó sűrű halállományának nagy részét ponty, amúr, kárász, keszeg és compó teszi ki. Érdemes autózni kicsit, a tó alig négy kilométerre található Hajdúszoboszlótól és az Arany Apartman szálláshelytől.

Séta szobortól szoborig

Egy hajdúszoboszlói séta során nem csak szeretteinkkel tudunk tartalmasan időt tölteni, de közben a város épített nevezetességeit is megismerhetjük. Ha szobortól-szoborig sétálunk, akkor olyan remekműveket csodálhatunk meg, mint amilyen például az első, illetve második világháborús emlékmű, Harsányi Bálint vagy Gönczy Pál szobra. A séta közben így a gyermekekkel, fiatalokkal történelmünkről, nemzeti hőseinkről is beszélgethetünk. Igazi kulturális program alakulhat ki az őszi kirándulásból.

Mókuskaland élménypark

Gyerekekkel, őszi szünet idején vagy egy családi hétvégén nem is lehetne izgalmasabb kikapcsolódást találni, mint amit egy élménypark jelent! Itt ráadásul a felnőtteket is igazi kihívások érik, hiszen minden korosztály számára találhatóak játékok! A természetes környezetben kialakított pályákon mindenki megtalálja a neki kihívást jelentő lehetőséget. Mind a gyermek-, mind a felnőtt- illetve csúszópályákon biztonságban tudhatja magát és szeretteit, speciális védőfelszerelésink igénybevételével.

Ne habozzon! Foglalja le szállását az Arany Apartmanban még ma, és kapcsolódjon ki Hajdúszoboszlón ősszel is!